חדשות ואירועים

נמצאו 49 תוצאות דף 1 מתוך 5

קורס "שגרירים ירוקים בקהילה" מועבר ב-HIT כבר שש שנים הוא מיועד לכלל הסטודנטים במכון. הקורס מופעל בבית הספר ללימודים רב תחומיים במסגרת של "קורסים משלבי עשייה", של דקאנט הסטודנטים במכון, בהנחייתם של יפעה בנר וד"ר חן פרימן מהפקולטה להנדסה.

נפתחה ההרשמה לקורס "יזמות בעולם מולטי-דיסציפלינרי" בסמסטר ב', תשפ"ב. הקורס ניתן בשיתוף עם Future HIT – מרכז היזמות והחדשנות במכון.

קורס חדש ומרתק: פוליטיקה של תשתיות אזרחיות. כיצד מגה-פרויקטים הנדסיים מורכבים הנבנים במדינה אחת יכולים להשפיע על מדינה אחרת, ולהביא לשיתוף פעולה או לסף מלחמה?

מחקר חדש חושף כי סטודנטיות פחות מעוניינות להיות "חברות" של מרצים או מרצות בפייסבוק מאשר סטודנטים, אך יותר סטודנטיות מאשר סטודנטים יעלבו אם יבקשו להצטרף ויסורבו.

בהצלחה לצוות בית הספר:  ד"ר נאווה שקד, ראש בית הספר; פרופ' חמי בן נון, ראש מגמת לימודי רוח וחברה; ד"ר אלעד שגב, ראש מגמת לימודי טכנולוגיה, יזמות וחדשנות; ד"ר אולגה גופול, ראש המחלקה ללימודי אנגלית.

מחזור נוסף יוצא לדרך!

סדנה למיקוד תהליכי מחקר ופיתוח בפרויקטים, 2 נ"ז בלימודים הרב-תחומיים, חיסכו זמן לפני תחילת הסמסטר!
סדנה בת 5 ימים שתתקיים לפני תחילת סמסטר א', תשפ"ב
בהנחיית ד"ר דרור ק' לוי ומר יוראי גבריאל

הסדנה ניתנת בשיתוף Future HIT מרכז היזמות והחדשנות במכון

*** הסדנה תתקיים באופן פרונטלי במכון ***

נפתחה ההרשמה לקורס "יזמות בעולם מולטי-דיסציפלינרי" בסמסטר א', תשפ"ב. הקורס ניתן בשיתוף עם Future HIT – מרכז היזמות והחדשנות במכון.

אנו פותחים מחזור חדש בסמסטר א' תשפ"ב

טלי ציפרמן, סטודנטית בשנה ב' בפקולטה להנדסת תעשייה וניהול טכנולוגיה, זכתה בפרס ראשון כמנחה מצטיינת במסגרת קורס "יזמים צעירים" במסגרת תחרות איזורית. בתחרות הארצית של הארגון זכתה קבוצתה של טלי במקום השלישי בארץ.

ד"ר אולגה גופול, אשר מונתה לאחרונה לתפקיד ראש היחידה ללימודי אנגלית, בונה מזה מספר חודשים את המערך החדש של לימודי האנגלית, אשר יישם את הרפורמה עליה הכריז המל"ג.