נמצאו 68 תוצאות דף 1 מתוך 7

היערכות בית הספר ללימודים רב תחומיים והמחלקה ללימודי אנגלית לפתיחת שנה"ל תשפ"ד ועקרונות המתווה למשרתי המילואים וכוחות הביטחון במכון

בתאריך 7.3 צוות דקנט הסטודנטים ב-HIT מכון טכנולוגי חולון בהובלתה של ד"ר לימור סהר-ענבר ערך את אירוע סיום קורס אסטרטגיה שיווקית לארגונים חברתיים.

שיתוף פעולה בין דקנט הסטודנטים ובית הספר ללימודים רב- תחומיים הוליד את המעבדה החדשה לקידום השפה

בית הספר ללימודים רב-תחומיים של HIT משתף פעולה עם מוסדות  אקדמיים בישראל, יוון, סלובניה, איטליה ומרוקו כדי לקדם חילופיo וירטואליים של סטודנטים.

שלוש סטודנטיות וחמישה מרצים ומרצות מבית הספר ללימודים רב-תחומיים השתתפו ב"סאמר-סקול" באוניברסיטת תומס מור בבלגיה

קורס יזמות מקוון 100% בו סטודנטים נבחרים מהמכון יעבדו בצוותים בינלאומיים מעורבים עם סטודנטים מגרמניה, בלגיה, יפן, ארה"ב ואינדונזיה על פיתוח פרויקט יזמי לפתרון אתגרים הנוגעים לסוגיות של קיימות בעולם שרותי הבריאות של המאה ה-21.

קורס בינלאומי חדש בפורמט ייחודי הכולל נסיעה לשבוע בבלגיה. קורס יזמות בסמסטר א' המשלב בין AI, קיימות ועיצוב פתרונות בתעשייה.

הפרויקט זיכה את הסטודנטים בתחרות מטעם תאגיד השידור הציבורי מקסים מליכוב וטוני חסון, סטודנטים שנה שלישית לתואר ראשון בבית הספר למדעי המחשב בראשותו של ד"ר יונתן שלר, יצרו מערכת של עיבוד טקסט לקול, עבור הפודקאסט, "חיות כיס" מבית תאגיד השידור הציבורי.

קורס מיוחד בשיתוף HIT ו-2 בתי ספר בחולון הוליד יוזמה מבורכת למלחמה בבריונות באינטרנט