חדשות והודעות

נמצאו 796 תוצאות דף 1 מתוך 80

LEGEND – ספר האמן של תמר לב-און, מציג את סיפוריהן של ארבעים דמויות פיקטיביות. תמר מגישה חוויית קריאה חדשה: הקורא מוזמן להתוודע לדמויות בסדר שיבחר, כשהוא מדלג בין קטעי ביוגרפיה, עבודות אמנות וסיפורים קצרים.

נבחנתם לאחרונה בבחינת כניסה (שלב א) לפקולטה לעיצוב? סקרנים לדעת אם עברתם לשלב הבא? צפו במצב הרשמתכם – בהצלחה! .

ואדים גברילוב ואיילת אברהם, סטודנטים למדעי המחשב פיתחו אפליקצייה בשם "DAS – Deaf Access Solution" המאפשרת לכבדי שמיעה להשתתף בכל שיחה.

קורס "בלשנים צעירים" הוא חלק מהקורסים משולבי עשייה חברתית המעודדים מעורבות חברתית של סטודנטים בקהילה ושילוב עשייה אקדמית במרחבים אחרים.

מזה שנתיים פועלת במכון תכנית תעסוקה לסטודנטים ואקדמאים עם מוגבלות בשם "סיפתח". התוכנית שפותחה ע"י ג'וינט ישראל - תבת, בשותפות עם המטה לשילוב אנשים עם מוגבלות במשרד הרווחה והעבודה, מספקת מענה לסטודנטים ובוגרים טריים (עד שנה מסיום התואר) שמוכרים עם 20% נכות ומעלה, בביטוח הלאומי/משרד הביטחון.

יום העיון נערך ביוזמת ד"ר אריאל בניס, ראש מעבדת SIAS למערכות חכמות, נבונות ומסתגלות בפקולטה לניהול טכנולוגיה וד"ר סופי אמדור נלקה, ראש מעבדת IoT בפקולטה לניהול טכנולוגיה, והוא התקיים במעמד סגן נשיא המכון לעניינים אקדמיים פרופ' דוד שויחט ופרופ' מיכאל וינוקור דקאן הפקולטה לניהול טכנולוגיה.

הזדקנות האוכלוסייה, ריבוי מחלות ומעבר מרפואה מגיבה לרפואה יוזמת ורפואה מונעת דורשים איסוף מידע ועיבודו לצורך זיהוי מוקדם, אבחון וטיפול. צרכים אלו מציבים אתגרים בפני מערכות הבריאות.

המשלחת, אשר כללה את מר שמואל גולדברג, מנכ"ל המכון ואת ד"ר רפאל ברכאן ראש הרשות למחקר, חדשנות ובינלאומיות, הגיעה לוינה במטרה להרחיב את שיתוף הפעולה עם אוניברסיטאות מובילות בעיר וכן על מנת להדק את הקשרים עם אישי ממשל אוסטריים.

התערוכה מציגה סדרה של יותר מעשרים דימויים אשר צולמו על ידי הצלם הקונגולזי בודואה מואנדה (ראה למטה) ומתעדת פן ראוי לציון בחיי הלילה של ברזוויל. פתיחה: 31/01/2019 בשעה 9:00

בטקס מיוחד שנערך באודיטוריום של HIT בהשתתפות תלמידי בית הספר "ישורון", מנהל בית הספר וצוות המורות, במעמד ד"ר משה לייבה ראש אגף חדשנות בעיריית חולון, הסתיים קורס "הכשרת שגרירים ירוקים" המופעל במסגרת של "קורסים משלבי עשייה" ב-HIT, של דקאנט הסטודנטים, בהנחייתו של ד"ר חן פרימן מהפקולטה להנדסה.