חדשות והודעות

נמצאו 844 תוצאות דף 1 מתוך 85

כ 350 משתתפים מקהילת הלמידה בישראל השתתפו ביום שלם שהוקדש כולו לחקר והתנסות בטכנולוגיות ומתודולוגיות למידה. כ – 40 מומחים ואנשי מקצוע נרתמו להעביר הרצאות וסדנאות בכנס בהם נציגים של חברות טכנולוגיות מובילות כגון Google ו WIX. וכן פעילים בולטים בשוק הלמידה הישראלי המייצגים את שחקני הליבה בו: חברות תוכן, יעוץ, טכנולוגיה ויועצים מומחים.

פרופ'  ולדימיר מזיא (Vladimir Maz'ya) היה אורח הכבוד בכנס הבינלאומי ה-18 לאנאליזה הרמונית מרוכבת,  2019  שהתקיים לאחרונה ב- HIT

מאמר של פרופ' אלה זאק מ-HIT עם שותפים ממכון ויצמן, יפן וגרמניה מתפרסם במגזין NATURE

הם התחילו ללמוד בשנת 1972 במחזור הראשון של מה שהיה אז "החוג לחינוך טכנולוגי "בחסות אוניברסיטת תל אביב

בקרוב מסתיים, בבית הספר ללימודי תעודה, עוד מחזור של התכנית לצורפות וטכנולוגיות עיצוב עכשווי, בראשות המעצבת והצורפת תמי אשד.

ד"ר אילן גולדפיין, עד לאחרונה נגיד הבנק הפדרלי המרכזי של ברזיל, ביקר במכון הטכנולוגי כאורחו של נשיא המכון פרופ' אדוארד יעקובוב.

פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT וד"ר רפאל ברכאן ראש הרשות למחקר, חדשנות ובינלאומיות, HIT  שבו מביקור בן שבוע בארה"ב.

נעמה בנזימן, מרצה לאיור, מנחה פרויקט גמר שנה ד' ומרכזת את תחום האיור במחלקה לתקשורת חזותית ב HIT, זכתה בפרס הצטיינות בתחרות האיור השנתית של מגזין האיור האמריקאי Professional Show 3X3 על האיורים לספר הילדים שכתבה "נוני ונוני יותר".

תוכנית "גוונים באקדמיה" פועלת כשיתוף פעולה בין תוכנית "תקווה ישראלית באקדמיה", הפדרציה היהודית של סן פרנסיסקו, קרן רוטשילד ומרכז "לחיות יחד".

פעילות בינלאומית שהופכת למסורת: זו השנה השנייה ש-HIT ואוניברסיטת אינסברוק מקיימים סדנה בינלאומית רב-תחומית בתחום הטכנולוגיות המסייעות.