חדשות ואירועים

נמצאו 138 תוצאות דף 1 מתוך 14

"למען עולם טוב יותר, צריך לקחת אחריות": דקאנית הפקולטה לטכנולוגיות למידה באנציקלופדיה של הנשים החלוצות המשפיעות בעולם הלמידה הדיגיטלית

מענק לשתי חוקרות מ-HIT לעידוד חדשנות בתחום ההוראה והלמידה.

בוגרי הפקולטה, איה לוי ומקסים לנדסמן, הציגו מחקר המבוסס על פרויקט גמר שלהם, בהנחייתם של פרופ׳ גילה קורץ וד״ר דן כהן-וקס וזכו בפרס הצטיינות.

למעלה מ-500 משתתפים לקחו חלק בכנס ה-9 של הפקולטה לטכנולוגיות למידה שהתקיים במשך יומיים. במהלך הכנס הוענקו פרסים לחברות וארגונים, מהגדולים בישראל, שהציגו מערכי למידה דיגיטלית מקוריים ופורצי דרך שהם מפעילים.

שיתוף פעולה מחקרי בינלאומי של סטודנטים מהפקולטה לטכנולוגיות למידה וסטודנטים מאוניברסיטת Berlin University of Applied Sciences, סדנא חוויתית ומעשירה ומפגשים מרתקים.

סקר מפתחי ההדרכה השלישי 2022 של הפקולטה לטכנולוגיות למידה חושף נתונים מעניינים.

פרויקט גמר של שתי בוגרות הפקולטה לטכנולוגיות למידה עונה על צורך חשוב ומספק את כל המידע הנחוץ על מה שכרוך באימוץ כלב ובטיפול בו ויש גם לומדה לילדים.

סטודנטים מהפקולטה לטכנולוגיות למידה מספקים מענה לדרישה של ארגונים ליצור תהליכי למידה דיגיטליים, אשר ניתן לצרוך אותם מרחוק.

שבוע באוויר וכבר יותר מ-300 נרשמים, MOOC חדש נולד. קורסי MOOC הם פיתוח של השנים האחרונות במענה לצורך בסביבות למידה מגוונות ודינמיות שמנגישות מידע אקדמי איכותי לציבור הרחב. ה-MOOC החדש שפותח בשיתוף פעולה בין אוניברסיטת תל אביב למכון טכנולגי חולון HIT פותח חלון לתחום טכנולוגיות הלמידה ומיישם את לקחי הלימוד מרחוק בתקופת הקורונה.

למורים יהיה תפקיד בהחזרתם של התלמידים לשגרת בית הספר. בתי הספר נפתחים מחדש, אך התלמידים מצולקים מבידוד חברתי ונפשי.