חדשות ואירועים

נמצאו 86 תוצאות דף 1 מתוך 9

המחזור הראשון בתוכנית לתואר שני הגיש את פרויקטי הגמר. 10 פרויקטים סיכמו שנת עבודה והם נחלקו למחקר ולפיתוח.

פרויקטי הגמר של הסטודנטים לתואר ראשון בפקולטה לטכנולוגיות למידה הוצגו בתערוכה חגיגית בגלריה ויטרינה במכון. פרויקט הגמר מסכם ומיישם את הידע המקצועי שנרכש בשלושה תחומי ליבה הנלמדים בתואר הראשון: פיתוח הדרכה, אפיון ועיצוב ממשקים ופיתוח טכנולוגי

כנס ECGBL (הכנס האירופי ללמידה מבוססת משחק) הוא כנס אירופאי ללמידה מבוססת משחקים. השנה התקיים הכנס בסופיה אנטיפוליס, עיירה שנמצאת ליד ניס שבצרפת, בקמפוס SKEMA שהוא חלק מאוניברסיטת Cote d'Azur.

אפליקצית "שקלקלים" פותחה על ידי הסטודנטיות נוי משגב והדס רוזן  מהפקולטה לטכנולוגיות למידה ב-HIT, מסייעת לאנשים עם מוגבלות שכלית התפתחותית קלה להתנהל נכון עם כספם ומאפשרת להם להשתלב בקהילה.

מירי שחורי, סטודנטית לתואר שני בפקולטה לטכנולוגיות למידה

דור אלמוג, סטודנט לתואר שני בפקולטה לטכנולוגיות למידה

התערוכה היא פרי יצירתם של הפקולטה לטכנולוגיות למידה ותכנית Act.IL שמטרתה לחזק את תדמיתה של ישראל בעולם.

"הלימודים הן התנסות לחיים ולכן צריך לנצל את ההזדמנות הזאת לעשות טעויות וללמוד מהן ובעיקר להנות מההתנסות."

המאמר, אשר עוסק בסקרי הוראה, נכתב יחד עם דר' אייל פאר מאוניברסיטת בר-אילן, ופרופ' אלישע באב"ד מהאוניברסיטה העברית. המחקר הינו המקיף ביותר שנעשה עד כה בנושא של עמדות מרצים כלפי סקרי ההוראה.

כנס צ'ייס הוא הכנס השנתי המרכזי לחקר חדשנות וטכנולוגיות למידה. השנה הייתה נוכחות מרשימה במיוחד של הפקולטה לטכנולוגיות למידה בכנס אשר כללה הצגה של שישה מאמרים ו-12 פוסטרים פרי עטם של מרצים וסטודנטים מן הפקולטה. ד"ר חגית מישר טל ראש התוכנית לתואר ראשון בפקולטה לטכנולוגיות למידה, הנחתה את כל המחקרים אשר הוצגו על ידי הסטודנטים בפוסטרים.