חדשות ואירועים

נמצאו 128 תוצאות דף 1 מתוך 13

למורים יהיה תפקיד בהחזרתם של התלמידים לשגרת בית הספר. בתי הספר נפתחים מחדש, אך התלמידים מצולקים מבידוד חברתי ונפשי.

עמרי, בוגר הפקולטה לטכנולוגיות למידה, משמש בשנתיים האחרונות כחבר בצוות הפיתוח של הפקולטה.

פרויקט גמר של סטודנטיות מהפקולטה לטכנולוגיות  למידה מאפשר לילדים לתרגל מיומנויות ניהוליות

הקשר בין האקדמיה לתעשייה ב HIT בכלל ובפקולטה לטכנולוגיות למידה בפרט, אינו רק אמירה מהפה אל החוץ.

ביום שישי 9/7 ארחה הפקולטה לטכנולגיות למידה את קהילת ויקיפדיה הישראלית לאירוע מיוחד- יום הולדת ה 18 לויקיפדיה העברית. זהו הכנס השנתי של קהילת הויקיפדים הישראלית, אותם אנשים מסורים וחדורי שליחות, שעושים לילות כימים בהתנדבות, בכתיבת ערכים חדשים, עריכה, תיקון ועדכון של ערכים קיימים, שמירה על איכות הערכים ועוד ועוד. הכנס במתכונת פנים אל פנים היה משמח ביותר שכן זהו האירוע הראשון מזה שנה וחצי שבו נפגשו ויקיפדים מכל הארץ שלא באמצעות הזום.

איך יראה מערך ההכשרות בארגון? איך נשארים רלוונטיים? דר' ערן גל מונה לאחרונה כראש התכנית ללימודי תואר שני עם התמחות בלמידה ארגונית, בפקולטה לטכנולוגיות למידה, מציג את חזונו לעתיד התחום.

הכנס השמיני לטכנולוגיות למידה מבית הפקולטה לטכנולוגיות למידה ב-HIT, נערך השנה במתכונת מקוונת. בכנס לקחו חלק כ-600 אנשי למידה והדרכה בשוק הישראלי לצד דוברים מהתעשייה והאקדמיה בארץ ובעולם.

קורס "מניעת אלימות ברשת" הינו קורס המופעל במסגרת "קורסים משלבי עשייה" ב-HIT בהובלת דקאנט הסטודנטים ובהנחייתו של ד"ר אבשלום אדרת מהמחלקה ללימודים רב תחומיים.

הפורום אורגן על ידי האוניברסיטה הפדרלית של קזן בשיתוף האקדמיה הרוסית לחינוך בתמיכת האגודה הרוסית למחקר בחינוך.

דנה עוסקת בתחום הלמידה זה למעלה מ-20 שנה. היא בוגרת תואר ראשון בהצטיינות מאוניברסיטת בר אילן בערבית ולשון ותואר שני במינהל ומדיניות ציבורית מאוניברסיטת בן גוריון. עד הקורונה הייתה מנהלת ומפתחת בעולמות וירטואליים בעיקר תכנים לימודיים לבתי ספר.