חדשות ואירועים

נמצאו 108 תוצאות דף 1 מתוך 11

מחקרן של לילך גל ורותם ישראל-פישלזון מהפקולטה לטכנולוגיות למידה התקבל להצגה בכנס EdMedia

כאן תרבות | גם כן תרבות - גואל פינטו - 24.05.20 | לשיעורי למידה מרחוק במערכת החינוך יצא שם רע בשבועות הקורונה האחרונים. באקדמיה עולים נתונים שאולי אצלם יש הצלחה בלימודים מרחוק. אוניברסיטת קיימברידג' ואוניברסיטאות אחרות הודיעו שימשיכו בשיעורי למידה מרחוק עד 2021. ריאיון עם פרופ' גילה קורץ דיקן הפקולטה לטכנולוגיות למידה מהמכון הטכנולוגי חולון HIT.

"לצעוק בשקט" הוא שמו של מיזם שהגתה אוריה גורל, בוגרת הפקולטה לטכנולוגיות למידה ב-HIT, בוגרת תוכנית "הנבחרות", עוזרת הוראה בקורס המקוון במשא ומתן ומייסדת "מועדון בוגרות תוכנית הנבחרות". הפרוייקט נולד כתוצאה מצפייה בתוכנית התעודה לזכרה של מיכל סלה ולקראת האקתון שהתקיים במטרה לפתח מיזמים שיסייעו במניעת אירועי אלימות.

בתקופה מעוררת שאלות של האטה במשק, הצורך במומחים בעלי תואר שני דווקא עולה. פרופ' גילה קורץ, ד"ר ערן גל ומר ינאי זגורי מסבירים מדוע.

מחקרה של ד"ר מיטל אמזלג מהפקולטה לטכנולוגיות למידה זכה למענק מחקר ממשרד המדע במסגרת מחקרים פורצי דרך בתחום הקורונה.

התפרצות הקורונה כפתה עלינו בפקולטה לטכנולוגיות למידה (טל״מ) לעבור ברגע אחד ללמידה והוראה מרחוק. במהלך מיידי, וללא הפסקת הלימודים, הומרו עשרות קורסי הקמפוס לקורסים מרחוק סינכרוניים. באמצעות מערכת ZOOM המשכנו בשגרת הלימודים של שיעורים אינטראקטיביים בזמן אמת אך מרחוק.

תכנית משותפת לפקולטה לטכנולוגיות למידה ו-FUTURE, מרכז היזמות והחדשנות של המכון, הושקה במכון. המטרה: קידום היזמות בטכנולוגיות למידה. התכנית תלווה 7 פרויקטים נבחרים, משלבי הפיתוח הראשונים ועד להגשת הפרויקט – "מוצר גמר".

הכנס והתערוכה Learning Technologies הינו מאירועי הלמידה הדיגיטלית הגדולים בעולם. נערך מסורתית בלונדון עם עוד מספר כנסים תחת אותו מותג ברחבי העולם.

ב- 11/2/2020 התקיים הכנס האקדמי השנתי בטכנולוגיות למידה, כנס צ'ייס. במושבי הכנס השתתפה נציגות מרשימה של מכון טכנולוגי חולון כולל מרצים, סטודנטים לתואר ראשון בטכנולוגיות למידה, סטודנטים לתואר ראשון בטכנולגיות למידה וסטודנטים לתואר ראשון במדעי המחשב.

מיטל אמזלג, מרצה בפקולטה לטכנולוגיות למידה, השתתפה לאחרונה בכנס משחקולוגים חינוכיים ביחידה לפיתוח מקצועי בבי"ס לחינוך באוניברסיטת בר אילן.