חדשות ואירועים

נמצאו 258 תוצאות דף 1 מתוך 26

מחקר משותף של HIT ומעבדות המחקר של המרכז הרפואי איכילוב התפרסם בכתב העת היוקרתי Annals of Biomedical Engineering.

מאמר של חוקרים מ-HIT: דמיטרי פטשוב, בוריס שפירו, אבירן לוי וד"ר רונן שושניק, התקבל לפרסום במגזין היוקרתי Experimental Gerontology.

ד"ר בוריס גוטקין, מרצה בכיר בפקולטה למדעים זכה במענק אישי של קרן ISF (הקרן הלאומית למדע).

עדיפות למתמחים בנושאי רשתות, מסדי נתונים גדולים, סייבר ולמידה עמוקה.

המחלקה למדעי המחשב במכון הטכנולוגי החולון מעוניינת לקלוט: מתרגלים, מרצים מן החוץ וחבר סגל

זו השנה השנייה בה מתקיים במכון טקס הענקת מלגות לסטודנטים מצטיינים בפיזיקה ע"ש ד"ר קובי קראוס ז"ל.

טקס סיכום שנה וחלוקת מלגות הצטיינות לתלמידי תכנית "מצוינוער" התקיים במעמד נשיא המכון, ראש עיריית חולון, ראש התוכנית, תורמי המלגות, התלמידים ובני משפחותיהם.

מאמר של פרופ' אלה זאק מ-HIT עם שותפים ממכון ויצמן, יפן וגרמניה מתפרסם במגזין NATURE

June 04, 2019 [Tuesday] @ 14:30 Prof. Ron Naaman (Weizmann Institute) will give a talk on "Chirality and Spin: How They are Related and How They can be Utilized".