חדשות ואירועים

נמצאו 413 תוצאות דף 1 מתוך 42

אודי מרצה במכון משנת 2007. בוגר בצלאל בעיצוב סביבתי ובעל תואר באדריכלות מPratt Institute בניו יורק.

הפקולטה עברה "מהיום למחר" ללימוד מרחוק. כמעט 200 פרויקטי הגמר שהוצגו (פרונטלית, במגבלות הנחיות ה"קורונה") הציגו תוצרים נטולי "הנחת קורונה", נעדרי "טוב, אבל...", כהוכחה לחיוניות הפקולטה, הסטודנטים שלה והמרצים בה.

אורי בן צבי, בוגר המכון בעיצוב תעשייתי ובעל תואר שני מאוניברסיטת RMIT Australia בה עשה מחקר עיצובי בקיימות בתוך תרבות תרמילאית ביעדי קצה במדינות מתפתחות.

תחרות "סטודיו במציאות" 2020 - שיתוף פעולה בין קפרו תעשיות בע"מ וסטודנטים שנה ג' לעיצוב תעשייתי בהנחיית המרצים יוסי בן ארוש ועדי אלפייה.

השבוע הסתיים קורס התמחות אינפוגרפיקה בשנה ג׳ במחלקה לתקש״ח ב-HIT. השנה במרכז הקורס שיתוף פעולה עם משרד הבריאות - המרכז להשתלות איברים - אדי.

נגה תורן ותומר אטינגר מהמחלקה לעיצוב תעשייתי החליטו להתמודד עם בעיית האדים הנוצרים על משקפיים בעת עטיית מסכה.

המערכת, שעוצבה עבור חברת “Flight Medical” על ידי פרופ' דודי ראב"ד דקאן הפקולטה לעיצוב, ואילונה לב, מרצה במחלקה לעיצוב תעשייתי, מתוכננת מודולארית, כך ששינוי במספר מועט של רכיבים מסב אותה לשלושה מצבי משתמש שונים.

ערן זרחי תרגם את אהבתו לגידול צמחים לפרויקט גמר מקורי ושימושי אשר מאפשר לגדל צמחים באופן הידרופוני ללא צורך באדמה.

אחת מעבודות הסטודנטים השנה בקורס "סימטריה ופרקטלים", בהנחיית ד"ר שי גול, השתתפה בתערוכה ייחודית של ויזואליזציה מתמטית במסגרת כנס בינלאומי, ובלטה מאד באיכותה בין שלל העבודות.

כשהסמסטר בפקולטה לעיצוב נגמר תקופת ההגשות רק מתחילה. מידי סמסטר עם סיומו הסטודנטים בפקולטה לעיצוב מציגים את עבודות סיום הסמסטר שלהם במה שכבר ידוע כ"תקופת הגשות". תוצרי עבודות גמר הקורסים שלהם משקפים את הפנמתם של תכני הקורס ועומדים לשיפוט המרצים. הפעם מוצגות למעלה מ-2,000 עבודות מכ-150 קורסים שונים.