חדשות ואירועים

נמצאו 204 תוצאות דף 1 מתוך 21

A Deal with the Devil: From Divergent Perturbation Theory to Exponentially-Convergent Self-Consistent Expansions
Benjamin Remez, Tel Aviv University
January 16, 2018 | 14:30 | Room 424/8

המאמר "Photonic topological boundary pumping as a probe of 4D quantum Hall physics" אשר התפרסם בכתב העת היוקרתי NATURE, מתאר ניסוי המבסס את תחזיות המחקר התיאורטי של ד"ר קובי קראוס ז"ל ועמיתיו. ד"ר קובי קראוס, אשר היה מרצה בכיר בפקולטה...

Quantum Enhanced Superresolution Microscopy
Prof. Dan Oron, Weizmann Institute
January 11, 2018 | 13:00 | Room 424/8

מפגש מועדון המצטיינים של שנה א' בפקולטה למדעים התקיים במכון, במטרה להציג את מגוון האפשרויות לקידום סטודנטים מצטיינים בשנה א', כולל האקתונים ושיתוף בפרוייקטים מחקריים ותעשייתיים.

Fractal Distribution of Particles in Turbulence
Dr. Itzhak Fouxon, Yonsei University, Seoul
November 30, 2017 | 13:00 | Seminar Room 424/8

Quantum Spectral, Dynamical, and Topological Manifestations of Generic Superweak Chaos
Professor Itzhack Dana, Department of Physics, Bar Ilan Institute
December 05, 2017 | 14:30 | Seminar Room 424/8

Linear, Nonlinear and Quantum Optics with Plasmonic Nanoresonators
Dr. Tal Ellenbogen, Tel Aviv University
November 23, 2017 | 13:00 | Seminar Room 424/8.

שלושה סטודנטים משנה ג' במחלקה למדעי המחשב: שחף וגנר, אפי פרנקל ודורון מור, בהנחייתה של ד"ר אהובה מועלם, פיתחו משחק אסטרטגיה המדמה את מערכת הבחירות בארה"ב, תוך שימוש בתקציב והחלטות מפלגתיות אמריקניות אמיתיות. המשחק בשם E-Day פותח במסגרת פרויקט אישי.

סטודנטיות מהפקולטה למדעים - הדס בראל, חנה גולדברג ומייזי גמבש, בהנחיית ד"ר מיכלגורדון, אחראית תחום רובוטיקה ובינה מלאכותית בפקולטה, תכננו ויצרו רובוט חברתי שמטרתו ליצור אינטראקציה עם ילדים באמצעות משחק.

Simulatable and Unsimulatable Quantum Hall Effects: A Classification Based on Gravitational Anomalies
Dr. Zohar Ringel, Hebrew University of Jerusalem
November 16, 2017 | 13:00 | Seminar Room 424/8