חדשות והודעות

נמצאו 572 תוצאות דף 1 מתוך 58

הבוקר התקיים טקס לקליטת עשרה עובדים של המכון להסכם הקיבוצי של עובדי המינהל.
הנהלת המכון מברכת על כניסת העובדים להסכם הקיבוצי. במסגרתו ייהנו העובדים, בין היתר, מיציבות תעסוקתית והמכון ימשיך ליהנות מעובדים מצוינים ומסורים. עשרת העובדים הנקלטים הינם פי שניים מכמות העובדים שנקלטו להסכם הקיבוצי בשנה שעברה, ובכוונת המכון להמשיך הרחבת מגמה ברוכה זו.

ד"ר רפאל ברכאן ראש רשות המחקר, הפיתוח וקשרי החוץ וד"ר גיא יוסקוביץ , סגן ראש הרשות, הוזמנו לקחת חלק בשבוע הבינלאומי שהתקיים ב Kaunas Kolegija University of Applied Sciences בקובנה שבליטא

שגריר בלרוס בישראל, מר ולדימיר סקבורצוב , והמזכיר הראשון של השגרירות, מר איגור וריגו , ביקרו לאחרונה במכון הטכנולוגי חולון.

דקאנט הסטודנטים של HIT בשיתוף עם מיזם "תעביר את זה הלאה בשפת הסימנים" מבית "נגישות ישראל", יזם קורס חוויתי וייחודי המלמד שפת סימנים וכלים לתקשורת עם חרשים וכבדי שמיעה.

שר הכלכלה, מר אלי כהן, ביקר לראשונה במכון הטכנולוגי כאורח הנשיא והשתתף בכנס מיוחד של ארגון הקבלנים והבונים בחולון, שנערך במכון.

כנס AVIOS 2017 התקיים לאחרונה במכון הטכנולוגי תחת הכותרת "טכנולוגיות מחברות קהילה". הדוברים המרכזיים בכנס הדגישו את האספקטים הבולטים של האינטראקציה המתקיימת בין אדם למכונה בכל הנוגע לאוכלוסיות בעלות...

במפגש שהתקיים לאחרונה במכון הטכנולוגי, נחתם הסכם שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין HIT לבין אוניברסיטת סינקלייר מאוהיו, ארה"ב.

נבחנתם לאחרונה בבחינת כניסה (שלב א) לפקולטה לעיצוב? סקרנים לדעת אם עברתם לשלב הבא? צפו במצב הרשמתכם – בהצלחה!

.

מתווה עקרונות בין HIT לבין ארגון המורים מן החוץ נחתם לאחרונה לקראת חתימה על הסכם קיבוצי ראשון בין הצדדים.

תלמידי התכניות ללימודי תעודה בעיצוב פנים ועיצוב תקשורת חזותית סיימו לאחרונה את לימודיהם וקיבלו את התעודה בטקס מרגש.