חדשות והודעות

נמצאו 510 תוצאות דף 1 מתוך 51

קורס שלישי בסדרת "חשיפה לאקדמיה"- קורס גרפיקה ממוחשבת המיועד לנשות המגזר החרדי הסתיים בהצלחה.

שחף וגנר, סטודנט שנה א' במכון במחלקה למדעי המחשב פיתח אפליקציה שעלתה לאחרונה לחנות האפליקציות של אנדרואיד.

מרצה בפקולטה לניהול טכנולוגיה. בוגר תואר ראשון במתימטיקה, תואר שני ודוקטורט מאוניברסיטת בן גוריון. תחום ההתמחות שלו הוא חקר ביצועים אזרחי וצבאי. בתחום האזרחי עוסק בניהול מלאי כאשר הביקוש מצד...

לכל החולמים על הסבת מקצוע ועל שינוי בחיים, זה המקום עבורכם. בית הספר ללימודי תעודה ב- HIT מציע קורסים ותכניות לימודים מהטובים בארץ, המועברים על ידי מיטב המרצים המובילים בתחומיהם השונים.

התכנית האקדמית לנוער "מצוינוער" מתקיימת במכון מזה כעשור. תלמידי התוכנית הוזמנו להתארח בשתי תוכניות טלוויזיה

במסגרת שיתוף פעולה בין מעבדת MADE לפקולטה לעיצוב, הותאמה כיתת התקשורת בבית ספר "התבור" לצרכיהם המיוחדים של התלמידים.

הצעה לבניית קורס אונליין (MOOC) מטעם HIT שהוגשה לתמיכת המועצה להשכלה גבוהה ו"ישראל הדיגיטלית", זכתה ונבחרה לעלות לפלטפורמה הייעודית הבינלאומית edX.org.

נציגי ההנהלה הבכירה של האוניברסיטה למדעים שימושיים HTW בדרזדן, גרמניה ערכו לראשונה ביקור רשמי ב HIT.

יוזמה ברוכה שנולדה מתוך רצון להעלות את המודעות בארץ לאנשים עם צרכים מיוחדים ויכולתם להגשים את עצמם בתחום התעסוקה

ב- 10 השנים האחרונות מכהנת ד"ר שקד כיו"ר השלוחה הישראלית של הארגון הבינ"ל AVIOS, המגשר בין האקדמיה לתעשייה