חדשות ואירועים

"Friction is Fracture"
Prof. Jay Fineberg, The Hebrew University of Jerusalem
January 24, 2017 | 14:00 | Room 424/8

דור שובל ותבל חלילית, סטודנטים בשנה ג' מהמחלקה למדעי המחשב פיתחו מערכת נוכחות עבור המכון הטכנולוגי אשר יודעת לנטר ולבדוק שהסטודנט נוכח בכיתה.

"Topological Phases of Fermions and Parafermions with Symmetries"
Dr. Dganit Meidan, Ben Gurion University
January 17, 2017 | 14:00 | Room 424/8

הרצאות קצרות בנושא למידה מבוססת פרוייקטים, סיפורים של סטודנטים, ושילובים של רובוטיקה בפרוייקטים רב-תחומיים.

Knitting Entanglement: Assembling Photonic States with Delay Lines
Prof. Hagai Eisenberg, The Hebrew University of Jerusalem

ד"ר קובי קראוס, מרצה בכיר בפקולטה למדעים נפטר לפני כשבועיים בנסיבות טרגיות. בהיותו חוקר מצטיין, זכה לפני מספר שנים במלגה מקרן פולברייט ללימודי פוסט דוקטורט. עמיתיו לעבודה מספרים על איש נעים...

Reconsidering Nuclear and Radiation Hazards, Dr. Yehoshua Sobol, Ariel University