חדשות ואירועים

נמצאו 190 תוצאות דף 1 מתוך 19

במהלך 2016 נבנה מערך פרויקטים חדש בתחום של אבטחת מידע וסייבר בהובלתם של ד"ר דימיטרי גולדשטיין, אחראי פרוייקטי סטודנטים בפקולטה למדעים וולדימיר סנדלר, בוגר HIT במדעי המחשב ובעל ניסיון רב בתחום הסייבר.

מי לא מכיר סנוקר – משחק שנערך על גבי שולחן מוארך בצורת ביליארד? המאמר האחרון של פרופ' יוג'ין קנציפר מהפקולטה למדעים, ועמיתיו – ד''ר רומן רייזר וד''ר ולדימיר אוסיפוב – אשר פורסם לאחרונה בכתב העת Physical Review Letters ונבחר כ"Editor’s Suggestion"- עוסק בביליארדים – אך לא קלאסיים אלא קוונטיים.

בנוכחות בני משפחה, סטודנטים ועמיתים לעבודה, הוסר הלוט בטקס מרגש מעל שלט המעבדה לפיזיקה 2 במכון והיא נקראת מעתה על שמו של ד"ר קובי קראוס ז"ל.

חוקרים ומרצים מ-10 מדינות: ארה"ב, הודו, ברזיל, יפן, גרמניה, איטליה, צ'כיה, רוסיה, הולנד, בריטניה וישראל משתתפים בכנס בינלאומי בתחום תורת המיתרים שנערך במכון.

היום התקיים מפגש סיכום שנה וחלוקת מלגות הצטיינות לתכנית האקדמית לנוער "מצוינוער". האירוע התקיים במעמד נשיא המכון פרופ' אדוארד יעקובוב, ראש עיריית חולון מר מוטי ששון ,מר יוסף בר נתן, תורם המלגות, מנכ"ל...

Analytical Results for the Distribution of Shortest Path Lengths in Random Networks
Prof. Eytan Katzav, Hebrew University
June 20, 2017 | Tuesday | 14:00 | Room 424/8.

A Percolation in the Energy Landscape Underlies Yield in Amorphous Solids
Dr. Ido Regev, Ben-Gurion University
June 13, 2017 | 14:00 | Room 424/8.

65 מומחים ידועים בתחום ה"אנאליזה המודרנית" השתתפו בכנס ה-3 לאנאליזה מרוכבת והרמונית שהתקיים בשיתוף עם הטכניון ואירח מרצים ומומחים מ-15 מדינות ביניהן: צ'כיה, קולומביה, גרמניה, פינלנד, אוקראינה, צרפת, ספרד, טורקיה, נורבגיה, איטליה, יפן, רוסיה ,ארה"ב אוזבקיסטן וישראל.

זו השנה השלישית בה נערך יום העיון הזה במכון הטכנולוגי, בהשתתפות מומחים ידועי שם ממוסדות אקדמיים מובילים בעולם.

Thin Films and Related Structures of Oxide and Layered III−VI Group Semiconductors: Opto-Electronic and Energy Applications
Prof. Liviu Leontie, University of Iasi, Romania
May 18, 2017 | 11:00 | Room 424/8