חדשות ואירועים

נמצאו 213 תוצאות דף 1 מתוך 22

Mathematical Physics Seminar on June 17, 2018 @ 13:00
Dr. Roman Riser (University of Haifa) will give a talk on "From Non-Hermitian to Normal Random Matrices".

מה הקשר בין רפואה ומדעי המחשב? אם תשאלו את ד"ר אלעד שגב, מהפקולטה למדעים, אין הבדל בין השניים

"סיימתי את התואר עם ידע רב יותר, חשיבה מפותחת ונכונה יותר וארגז כלים חיוני להמשך העיסוק בתחום ולכן אני מרוצה שבחרתי בלימודים האקדמיים למרות המכשולים שציינתי"

May 28, 2018 [Monday] @ noon: Prof. Alon Bahabad (Tel Aviv University) will give a talk on “Macroscopic Control of High Harmonic Generation”.

May 21, 2018 [Monday] @ noon: Prof. Uri Sivan (Technion) will give a talk on “The Last Nanometer – The Way Water Meets Molecules and Surfaces in X10,000,000 Magnification”.

שחף וגנר, בן 24 מחדרה, סטודנט בפקולטה למדעים ומצטיין דקאן.

ד"ר זועבי מתגורר בנצרת ומחזיק בשלושה תארים מהפקולטה לפיסיקה בטכניון. עם סיום הדוקטורט עבר לעיר פיזה באיטליה ל- Scuola Normale Superiore בזכות מלגה של האיחוד האירופי והתמחה בתחום האופטיקה הקוואנטית וחצאי מוליכים.

מזמינים אתכם להרצאתו של ד"ר אמי בן ארי מחברת IBM במסגרת התוכנית "מתמטיקה בתעשיה", החוג למתמטיקה שימושית. 26.4.18 | 14:45 | אודיטוריום 400 בניין

ניר אברהם וליאון לוי, סטודנטים בשנה שלישית במדעי המחשב פיתחו במהלך השנה האחרונה פלטפורמה לנסיעות שיתופיות בשם EazyRide.

A Deal with the Devil: From Divergent Perturbation Theory to Exponentially-Convergent Self-Consistent Expansions Benjamin Remez, Tel Aviv University January 16, 2018 | 14:30 | Room 424/8