צללית של של אנשים
דקן הפקולטה

הפקולטה – הנדסת חשמל ואלקטרוניקה הינה מהוותיקות ביותר בארץ. בוגריה ממלאים את הצורך התמידי במהנדסי חשמל ואלקטרוניקה בתעשייה.
תוכניות הלימודים מתעדכנות כל העת בהתאם לדרישות השוק והתעשייה ומדי שנה מאפשרת לבוגריה, המהנדסות ומהנדסים, להשתלב בתפקידי מפתח ולהוביל תחומים חדשם בעולם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה. הלימודים הנם בעלי אופי מעשי ובשנים מתקדמות אף מתקיימים ישירות בארגונים ומפעלים מובילים בארץ.

 

מזכירות סטודנטים
טלפון03-5026991

תוכניות לימוד

תואר ראשון בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה
הפקולטה ללימודי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה היא מהוותיקות והמוכרות בארץ ולה אלפי בוגרים ומוסמכים המאיישים תפקידי מפתח בתעשייה. הפקולטה מכשירה מהנדסים מקצוענים בתחומם, אשר נחשפים במהלך לימודיהם למיטב התכנים האקדמיים העכשוויים ביותר תוך שילוב אופטימאלי בין דרישות התעשייה לבין הרצון להוציא תחת ידנו מהנדסים בעלי ידע מקצועי, יזמות, חשיבה יצירתית ומנהיגות טכנולוגית. כמו גם בוגרים אשר ימשיכו במחקר ובתארים מתקדמים
תואר שני .M.Sc בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה עם וללא תזה
תואר שני בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה מיועדת לבוגרי תואר ראשון .B.Sc המוכרים ע"י המועצה להשכלה גבוהה המעוניינים להעמיק את הידע שלהם בתחומי הנדסת חשמל והאלקטרוניקה בדגש על ההתפתחויות החדשות בענף.
מסלול ישיר לתואר שני בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה
הלימודים במסלול הישיר  לתואר שני בהנדסה, מעניקים הכשרה וכלים מעשיים בתחומי פיתוח ומחקר הנדסי תוך דגש על התפתחות טכנולוגית בתעשייה. הם מקצרים את משך הלימודים לחמש שנות לימוד בלבד לתואר ראשון ושני ומאפשרים היכרות עם חוקרים מובילים בפקולטה ובתעשייה ומעניקים נקודת פתיחה משמעותית יותר בקריירה.

מה חדש?

סגל הפקולטה
עמוד הסגל והמנהל
מעבדות
אומרים עלינו
אריאל גרינבאום
אריאל גרינבאום

Software Engineer at Amazon | לשעבר: Intel, Mobileye, Apple |
בוגר הנדסת חשמל

חוויית הלימודים במכון הייתה טובה מאוד. היתרון הגדול של המכון הוא שהוא פונה לקהל בוגר באופיו : אנשי צבא שמביאים ידע פרקטי, ואנשים שפשוט באים להצליח. המסגרת הגמישה מאפשרת לסטודנטים לעבוד תוך כדי התואר, וכשאתה נפגש עם הבעיות ההנדסיות ביום יום ואחר כך מגיע בערב להרצאה ‘ זה הופך את כל החוויה למשמעותית הרבה יותר.

לעבודה שלי ב-Intel הגעתי בזכות קשרי המכון עם הבוגרים שלו. מהנדס שלמד במכון פרסם משרת סטודנט לפני שהיא יצאה בפומבי, כי רצה לתת הזדמנות לבוגרי המכון. זו לא פרוטקציה — זו הזדמנות. גם אני, כשגייסתי לצוות שלי, הרגשתי צורך להשיב טובה ונתתי הזדמנויות לסטודנטים מהמכון. בשורה התחתונה, יש בתעשייה היום המון בוגרי HIT וכולנו שגרירים של הדורות הבאים.
המעבר לתעשייה היה טבעי כי עבדתי כבר מהשנה הראשונה לתואר. ניסיון שצובר סטודנט תוך כדי הלימודים הוא יתרון אמיתי. לקחתי את הידע התיאורטי ואת הניסיון המעשי ביחד וזה מה שפותח דלתות.


#בוגר
linkedin
גל ארז
גל ארז

בוגר תואר ראשון בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה.

"המסלול הגמיש במכון מאפשר שליטה מלאה על מערכת השעות וכך מאפשר עבודה במקביל ללימודים. ואכן, עבדתי כבר מתחילת הלימודים. העבודה במקביל סיפקה את הכלים המעשיים שלא משיגים בדרך כלל באקדמיה".


#בוגר
סאמי (סאם) חזק
סאמי (סאם) חזק

מנהל מוצר AI חדשנות בכיר בחברת Nanit
בוגר תואר שני בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה

"בחרתי בתואר השני ב-HIT בגלל החיבור של אנשי הסגל, והדקן בראשם, לתעשייה. הם מעורבים בתעשייה ומבינים מה נדרש בחוץ, ומאפשרים ללמוד דברים ששייכים לצורך האמיתי של השוק. בחרתי בו גם בגלל המסלול הגמיש שאפשר לי ללמוד לתואר השני תוך כדי עבודה במשרה מלאה".


#בוגר