ניצן אופק, הפקולטה להנדסה | מצטיין דקאן שנה שלישית ברציפות

לאיזה תואר למדת? ומדוע בחרת בו?

בחרתי בתואר בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה משום שתמיד ידעתי שאלך ללמוד הנדסה, אך התלבטתי בין תכנות לחשמל. לבסוף, לאחר התייעצות עם המשפחה ואנשים מהתחום בחרתי בחשמל בשל הגיוון התעסוקתי.

איך אתה מתאר את חווית הלימודים

אני נהנה מאוד מהלימודים ב HIT, סגל מרצים מעולה, מתרגלים אכפתיים אשר פנויים תמיד לשאלות הסטודנטים והכי חשוב חברים טובים שהכרתי במהלך התואר.

מה לקחת/ תיקח איתך  מ- HIT

אני אקח איתי מ HIT את החוויות הטובות והמצחיקות, את הידע הנרחב שצברתי ואת החברים שהכרתי במהלך התואר.

טיפ שלך לסטודנט מתחיל

הטיפ שלי לסטודנט מתחיל הוא קודם כל לא להלחץ. שנה ראשונה יכולה להיות מאוד מלחיצה במיוחד בשל האינטנסיביות בלימודים. חשוב מאוד להשקיע בשעות שלאחר הלימודים במטלות אשר ניתנו בכיתה. והכי חשוב להנות מהדרך ולהכיר חברים חדשים.

המכון חוגג יובל 50, מה אתה  מאחל לו ל-50 השנים הבאות
אני מאחל למכון שימשיך לצמוח ולגדול במספר התלמידים, ובנוסף שכולם ימשיכו בעבודה הטובה להעלאת רמת הלימודים  וכמובן שאני מאחל לו שיכפוך לאוניברסיטה.