מסלול ישיר לתואר שני

מסלול ישיר לתואר שני M.Sc. בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה

להרשמה

הלימודים במסלול הישיר  לתואר שני בהנדסה, מעניקים הכשרה וכלים מעשיים בתחומי פיתוח ומחקר הנדסי תוך דגש על התפתחות טכנולוגית בתעשייה. הם מקצרים את משך הלימודים לחמש שנות לימוד בלבד לתואר ראשון ושני ומאפשרים היכרות עם חוקרים מובילים בפקולטה ובתעשייה ומעניקים נקודת פתיחה משמעותית יותר בקריירה.

בישראל יש מדי שנה מחסור גדל והולך במהנדסים בעלי תואר שני והביקוש לעובדים מוסמכים עולה בהתמדה.בעלי תואר שני בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה יכולים לחקור תחום ספציפי לעומק ולזכות ביתרון בראיונות עבודה ובהשתלבות במשרות בכירות.

למי מיועד המסלול הישיר לתואר שני בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה

המסלול מיועד לסטודנטים מצטיינים השואפים לפתח את תחום הלימודים והמעוניינים בקידום מקצועי מהיר בתעשייה. סטודנטים בעלי ממוצע של מעל 90 יכולים להתקבל למסלול עם תזה ומי שאינו מחזיק בממוצע כזה  ומביע נכונות לשפר ציונים ואף ישפר את ציוניו לקראת סיום התואר הראשון או בשנה הראשונה של לימודי התואר השני וידיע ללמוצע של 90, יוכל  לעבור למסלול עם תזה.

על תוכנית הלימודים

לאחר קבלתו של סטודנט למסלול ישיר לתואר שני עם תזה, יועץ הלימודים וראש המינהל יבנו עבורו תוכנית לימודים ייעודית  למסלול הישיר. הטיפול בסטודנטים הללו יהיה טיפול פרטני עם ליווי של דקן הפקולטה וראש המינהל.

הלימודים  הללו מהווים את הבסיס התיאורטי והיישומי לפיתוח מכשירים ומערכות מורכבות בתחומים מגוונים, כגון מכשור רפואי, מערכות אבטחה וכלי תקשורת. כמו כן, הלימודים לתואר שני מכשירים את המוסמכים ללימודי תואר שלישי באוניברסיטאות.

תנאי קבלה

סטודנטים מצטיינים בשנה ג' בתוכנית לתואר ראשון בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה במועד הגשת הבקשה ולאחר עמידה בתנאי ועדת הקבלה.

הרשמה

במהלך שנה ג' לניתן להגיש מועמדות לתוכנית.

להרשמה יש לפנות לרכזת התואר השני בפקולטה או למרכז ייעוץ והרשמה.

להרשמה