פברואר 2022

הספרייה מציעה לקוראיה מידי חודש רשימת ספרים וכתבי-עת חדשים שנוספו לאוספיה כל רשומה מכילה:
מס' מיון, מחבר, כותר, מוציא לאור, שנת הוצאה , נושאים, מס' מערכת תוכן עיניינים ותקציר.
כדי לראות מצב ההשאלות יש ללחוץ על כותר.

302.231 מרג

עיצוב התודעה : הנדסת ההתנהגות והתחושות שלנו בעידן הדיגיטל.

חיפה : פרדס הוצאה לאור, 2021

Technology -- Psychological aspects

Social networks -- Psychological aspects

Influence (Psychology)

Behavior modification

Digital media -- Psychological aspects

מדיה דיגיטלית -- היבטים פסיכולוגיים

רשתות חברתיות באינטרנט -- השפעה

רמת אביב : אוניברסיטת תל-אביב, 2021

Education, Higher -- Israel

Teachers colleges -- Israel

Teachers -- Training -- Israel -- Evaluation

Universities and colleges -- Israel -- Administration

Universities and colleges -- Israel -- History

חינוך גבוה

אוניברסיטאות ומכללות -- ישראל

TB_530.427.5 AXE

Axelevitch, Alexander

Thin films technology : practical manual for the laboratory works

New Jersey : World Scientific, 2022

Thin films -- Technology

Thin films -- Laboratory works

Thin films -- Electric properties

Thin films -- Optical properties

תיאור/תקציר

"This book deals with key aspects of modelling, deposition and characterization of thin solid films. The main attention is paid to the physical vacuum deposition methods and particularly to the magnetron sputtering. Measurement methods for optical and electrical properties of thin films, that are described in the book, are based on the equipment situated in the thin-films laboratory of the Holon Institute of Technology (HIT). The book is written based on Dr Axelevitch's long experience (more than 30 years) in the field. It is mainly intended for students of microelectronics, electrooptics and nanotechnology specialties, as well as for practical engineers"-- Provided by publisher.

לימ_E13 בוד

בודנסקי, דימה

מכונות חשמל והינע חשמלי : תיאוריה + פתרונות מבחני מה"ט למגמת חשמל (הנדסאים וטכנאים) 2013-2021

גבעת שמואל : הוצאת שורש אלי מיטב, 2021

Electric machinery -- Problems, exercises, etc

Electric machinery -- Study and teaching

שנאי מכשירים חשמליים -- חשמל

תיאור/תקציר

חשמל הינו משאב אנרגיה שאין לו ערך ואין תחליף.מגוון טכנולוגיות היצור, אפשרויות העברה וטרנספורמציה, שיטות המרת האנרגיהלכל סוג אחר – אלה הם המאפיינים העקריים, שעל-פיהם ובגללם תפס החשמלמקום כה חשוב בסקלת הערכים שלנו.רבים עוסקים בענף החשמל, אך צורך בחשמלאים מקצועיים אף פעם לא נגמר ולאיגמר. תחומי התכנון, הפיתוח, היצור, הביצוע והפיקוח דורשים מומחים חדשים, ולכן- נכון עושה זה שבוחר ללמוד חשמל כמקצוע."מכונות חשמל והינע חשמלי" הינו אחד המקצועות הבסיסיים בלימודי הנדסאי חשמל. -- מתוך הספר - דבר המחבר.

(9)769.92 גרש

גרשוני, משה

משה גרשוני : הדפסים 2014-1979

ירושלים : סדנת ההדפס ירושלים, 2021

Gershuni, Moshe

Prints -- Israel

הדפסים -- ישראל

תיאור/תקציר

הספר החדש – משה גרשוני: הדפסים 2014-1979 , שנכתב על ידי ד"ר גדעון עפרת ועוצב על ידי מגן ואדם חלוץ, מקיף את יצירתו של האמן במדיום ההדפס במהלך 35 השנים שבהן פעל בסדנאות ההדפס השונות בארץ ובעולם. בנוסף, מצורפים אליו מאמרים נוספים מאת רותי דירקטור, דרור בורשטיין ואירנה גורדון. לרגל פרסום הספר סדנת ההדפס ירושלים תערוך תערוכה רטרוספקטיבית, ובה מבחר מיצירתו של גרשוני, מהסדנאות השונות שבהן עבד. התערוכה תתפרש על שתי הגלריות הנמצאות בסדנה,משה גרשוני (2017-1932) נולד בתל-אביב וגדל בהרצליה. החל משנות ה-80 הפך ההדפס למדיום דומיננטי ביצירתו. הוא יצר בו למעלה מ-250 סדרות של הדפסים וספרי-אמן בטכניקות של הדפס-רשת, הדפס-אבן ותחריט. במהלך השנים הציג כ-12 תערוכות יחיד בתחום ההדפס, וכן השתתף בעשרות תערוכות הדפס קבוצתיות. -- מאתר המו"ל.