סמינר תעשיית ה"בריינטק" הישראלית

הפקולטה להנדסה מתכבדת להזמינך לסמינר בנושא :

תעשיית ה"בריינטק" הישראלית

יום חמישי | 25.2.2016 | שעה 15:00 | בניין 8, אודיטוריום 400
מרצה: מירי פולצ'ק, , MA, MBA -מנכ"ל Israel Brain Technologies

תקציר
לישראל תעשיית טכנולוגיות מוח מגוונת, הכוללת חברות תרופות, מכשור רפואי ובריאות דיגיטלית (digital health) אקוסיסטם ה"בריינטק" כולל חוקרי מוח, רופאים, מהנדסים, מעצבים וממציאים, יזמים, משקיעים וחברות רב לאומיות.
בהרצאה תוצג התעשייה הישראלית, האתגרים בפיתוח טכנולוגיות מוח, והתוכניות והפעילויות הקיימות להאצת היזמות הטכנולוגית בתחום, ביניהם עמותת Israel Brain Technologies.

ביוגרפיה
מירי פולצ'ק, MA, MBA - מנהלת בפועל, עמותת Israel Brain Technologies מירי פולצ'ק הינה בעלת תואר שני בכלכלת בריאות מאוניברסיטת בוסטון ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת ניו יורק. לגברת פולצ'ק 20 שנות ניסיון בתחום הביוטק הכוללים, בין השאר, כהונה במשרות ניהוליות פיננסיות בחברת התרופות העולמית Pfizer בניו יורק ובחברת טבע בישראל. כמו כן, כיהנה גברת פולצ'ק כסמנכ"ל כספים IntegraMed.

מירי חזרה לישראל בשנת 2010 והתרשמה מחזונו של הנשיא פרס להקים גוף המקדם טכנולוגיות המוח הישראליות בשיתופו של היזם הישראלי המצליח – ד"ר רפי גידרון. כיום, גברת פולצ'ק מובילה את ארגון Israel Brain Technologies שמטרתו לקדם תעשיית טכנולוגית המוח בישראל ולמצב את ישראל כמובילה עולמית בתחום טכנולוגיות המוח.