ביוזמת פרופ' גילה קורץ, דיקנית הפקולטה לטכנולוגיות למידה, ובברכת נשיא HIT פרופ׳ אדוארד יעקובוב ובחתימתו, נחתם מזכר הבנות (MOU) עם אוניברסיטת ג'ורג' וושינגטון אשר בוושינגטון די סי, ארה"ב. במסגרת ההסכם, יוכלו בוגרי תואר שני מצטיינים מהפקולטה לטכנולוגיות למידה במכון, להמשיך ללימודי דוקטורט באחת האוניברסיטאות הגדולות והוותיקות בעולם.
אוניברסיטת ג'ורג' וושינגטון הינה אוניברסיטה פרטית מובילה השוכנת במחוז ווסט אנד באזור וושינגטון די סי, במחוז קולומביה שבארה"ב. בין בוגריה ניתן למצוא את קולין פאוול ונגיד בנק ישראל השביעי דוד קליין. הסכם הבנות זה יאפשר לסטודנטים מהפקולטה לטכנולוגיות למידה להרחיב ולהעמיק את השכלתם האקדמית לתואר שלישי בינלאומי במיקוד אינטראקציית אדם-טכנולוגיה, בהנחיה משותפת של סגל משני המוסדות.
כחלק משיתוף הפעולה בין המוסדות, הגיע ד"ר מייקל פויר, לשעבר נשיא האקדמיה הלאומית לחינוך וכיום דיקן בית הספר לתארים מתקדמים לחינוך ופיתוח אנושי ופרופסור למדיניות חינוך באוניברסיטת ג'ורג' וושינגטון, לביקור במכון. במהלך הביקור פגש ד"ר פוייר את נשיא HIT, פרופ' אדוארד יעקובוב, ושמע ממנו על פעילותו הענפה של המכון גם בישראל אבל גם ברחבי העולם. ד"ר פוייר התרשם מהנעשה במכון וציין שאין זה הביקור האחרון שלו במקום.
פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT: "אנו רואים את הביקור הזה כביקור תמיכה במכון ובמדינת ישראל. נשמח לעבוד יחד עם אוניברסיטת ג'ורג' וושינגטון בשיתוף פעולה בשדה המחקרי וכן, בתכניות משותפות כמו חילופי סטודנטים וכנסים מאוחדים"
פרופ' מייקל פוייר: "התמיכה בישראל חשובה לנו ביותר, במיוחד בתקופה כזאת. זהו שיתוף פעולה מעניין ביותר שאנחנו יוצרים כחלק ממערכת קשרים איכותית שיש לנו עם מוסדות להשכלה גבוהה מחוץ לארה"ב. המוניטין של HIT הולך לפניו ואנחנו שמחים על האפשרות שנפתחה עבור בוגרי הפקולטה לטכנולוגיית למידה"
פרופ' גילה קורץ, דיקנית הפקולטה לטכנולוגיות למידה ב-HIT : "מדובר באבן דרך חשובה במסע הפקולטה להיות מוקד לחדשנות ומצוינות אקדמית"
ד"ר ערן גל, ראש החוג לתואר שני בפקולטה לטכנולוגיות למידה ב-HIT: "אני מעריך שהמשך ללימודים לתואר שלישי, בפרט בעידן ה – AI, יאפשר לבוגרי הפקולטה לפתח קריירה אקדמית ומקצועית בינלאומית בדגש על הקשר שבין האדם לטכנולוגיה"
HIT מכון טכנולוגי חולון גאה לקחת חלק בפעילות בינלאומית בהשתתפות מוסדות אקדמיים ומכוני מחקר שונים בעולם. המכון מקיים מערכת שיתופי פעולה עם כ-130 מוסדות אקדמיים בכ-35 מדינות, הכוללת, תכניות חילופי סטודנטים ופרויקטים משותפים של מחקר ולימוד.