תעודות גמר לבוגרי "הזנק לאקדמיה" בפקולטה לעיצוב

טקס קבלת תעודות סיום למחזור הראשון של התכנית "הזנק לאקדמיה בתיכונים" התקיים ב-HIT.

צילום: ערן פיק

34 תלמידים נרגשים מבתי הספר "אורט מלטון" בת ים ו"עתיד ע"ש יוענה ז'בוטינסקי", קיבלו תעודות סיום ו-2 נ"ז ללימודים אקדמיים במכון, בפקולטה לעיצוב.

התלמידים עברו תהליך של שלוש שנים מכיתה י' ועד כיתה י"ב, במהלכן הם לקחו חלק בסדנאות, הרצאות ושיעורים במכון על ידי טובי המרצים והמנחים מהפקולטה לעיצוב ובמקביל התנסו גם בסדנאות פיתוח אישי ותגבורים לימודיים.

כל התלמידים סיימו את המגמה עם 10 יח"ל ועם בגרות מלאה, תנאי פתיחה טובים להשתלבות בעתיד בלימודים גבוהים וקריירה מקצועית בתחום.

הטקס נערך בנוכחות מנכ"ל המכון - מר שמואל גולדברג, דקאן הפקולטה לעיצוב - פרופ' דודי ראב"ד,גב' צביה טלאור מנהלת התוכניות בעמותת הזנק לעתיד, מפמרי"ת אמנויות העיצוב במשרד החינוך, הגב' עינת קריצמן, מנהלות בתי הספר, מורים ותלמידים .

עמותת "הזנק-לעתיד"

יוזמת, מפתחת ומפעילה בהצלחה רבה תכניות חינוכיות ייחודיות עבור אוכלוסיות שונות של בני נוער וצעירים בגילאים 15-25: מנוער מצטיין בקצה אחד ועד נוער בסיכון על סף נשירה בקצה השני, מחטיבה עליונה ועד סיום האקדמיה, בכל המגזרים. העמותה ממשיכה את התמיכה במאות בוגרי תכניותיה הלומדים באקדמיה, מסייעת להם במימון הלימודים ובמתן יעוץ וליווי עד לסיום התואר ולהשמה בעבודה ראשונה.

העמותה פועלת כיום ב-260 מוקדי פעילות, בהם משתתפים כ- 12,000 בני נוער וצעירים סטודנטים בכל שנה. מאז הקמתה כ- 25,000 בני נוער השתתפו בתכניותיה.

פורסם: 09/06/2021