חדשות ואירועים

אורית בהרל-רום וד"ר גיא אלדר התקבלו להציג מאמר במסגרת סימפוזיון בינלאומי בפורטסמות', אנגליה

 

אורית בהרל-רום, סטודנטית שנה רביעית במחלקה לתקשורת חזותית, וד"ר גיא אלדר, מרצה בפקולטה לעיצוב, התקבלו להציג מאמר במסגרת סימפוזיון בינלאומי בפורטסמות', אנגליה

 


הכנס באנגליה, "ספרי בישול: עבר, הווה, עתיד", יעסוק בהשפעה החברתית של ספרי בישול, וברלוונטיות שלהם בעידן שיתוף המתכונים באינטרנט ובמדיה החברתיים. המאמר שיציגו בכנס מתבסס על עבודתה המצטיינת של בהרל-רום, במסגרת הפרו-סמינר "סיפורי ספרים: מבנה, תוכן, אובייקט", בהנחייתו של ד"ר אלדר.

 

המאמר יציג ניתוח חזותי של שלושה ספרי בישול המייצגים שינויים בתרבות ספרי הבישול בישראל – "מהמטבח באהבה" מאת רוס סירקיס; "בישולה", מאת שולה מודן; ו"ספר על אוכל", מאת הדי עפאים. באמצעות ניתוח חזותי, יושם דגש על אופן השימוש של כל אחד מהספרים, ועל השתקפות הישראליות והמטבח הישראלי, בטווח של 20 שנה.
 

פורסם: 27.1.19