הבוגרות והבוגרים חוזרים למכון

עשרות בוגרות ובוגרים של HIT מכון טכנולוגי חולון הגיעו לאירוע הראשון במסגרת פורום HiTOP שנערך בפתחה של השנה ה- 55 למכון.

צילום: עמור מסינגר

הדבר המשותף לכל המנכ"לים/ות והמייסדים/ות, סמנכ"לים/ות, דירקטורים/ות, מנהלי/ות תחומים בכירים/ות וראשי אגפים, אשר פקדו את המכון ביום חמישי 07.09.2023 הוא אחד – כולם בוגרות ובוגרים של HIT מכון טכנולוגי חולון, המכהנים בתפקידי מפתח בכירים ומובילים, אשר הגיעו למכון לערב מרגש של היכרות והוקרה.

"כבוד והתרגשות לראות אתכם בבית, במשפחת HIT" אמר פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא ,HIT אשר סקר את ההתפתחות המרשימה של המכון בשנים האחרונות. "אחת ממטרות הערב היא להודות לכל אחת ואחד מכם על תרומתכם המשמעותית והחשובה לתעשייה, לכלכלה ולמדינת ישראל. אנחנו אוהבים אתכם".

אורה רוזנצוויג, יו"ר אגודת הבוגרים וחברה בחבר הנאמנים, אמרה בדברי ברכתה כי כל מוסד אקדמי מתגאה בקהילת הבוגרות והבוגרים שלו: "אתם חוד החנית של קהילת בוגרי המכון ויש לנו סיבה לגאווה בכך שהיה לנו חלק בהכשרתכם".

לאירוע HiTop הגיעו עשרות בוגרות ובוגרים אשר מאיישים עמדות מפתח בחברות מובילות וחדשניות ובארגונים מרכזיים במשק הישראלי, כגון:
Elbit, SolarEdge, Check Point, Stratasys, רשות שדות התעופה, Coralogix, Cybereason, EVedge, Gett, Kaltura, Medtronic, Nano Dimension, ZoomInfo, Nuance Hearing, Quantum Machines, Perception Point, Ribbon Communications, Western Digital, KOREN Visual Solutions, Peleg Design, Orbit Communication Systems, Tyto Care, Verbit.ai,  ועוד

צילום: עמור מסינגר

במהלך הערב התקיימה הרצאה של דרור גיל, מומחה לבינה מלאכותית יוצרת, אשר סקר את החידושים האחרונים בתחום וסיפק חומר למחשבה על מהפכת הבינה המלאכותית הניצבת בפנינו. עם סיום ההרצאה התקיימה דו שיח בינו ובין ד"ר יהונתן שלר, ראש בית הספר למדעי המחשב במכון, תוך מענה לשאלות מהקהל.
בין הבאים למפגש היה שחר פלג, בוגר המכון משנת 2004 ובעליו של המותג הבינלאומי Peleg Design הפועל מתל אביב ואשר לפני 4 שנים עשה אקזיט מכובד כאשר נמכר בחלקו לענקית תעשייה מסין MNG, והפך בכך לסטודיו העיצוב הראשון אשר עשה אקזיט.

בוגר נוסף, ערן פריגת, בוגר הפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה בשנת 2000, המשמש כ Senior Manager- Global OEM Engineering, בענקית טכנולוגיה רפואית ומוביל במשך ארבע השנים האחרונות צוות של מנהלי פרויקטים, מנהלי מוצר ומהנדסים, ציין כי "היה מקסים לפגוש בוגרים מלפני 50 שנה יחד עם בוגרים מהמחזור שלי. אני גאה לסגור מעגל במכון, שכן בתי התחילה ללמוד כאן עיצוב".

צילום: עמור מסינגר

מר שמואל גולדברג, מנכ"ל המכון, סקר בפני הבאים את פיתוח התשתיות של המכון לרבות בנייני מעונות הסטודנטים והבניינים העתידיים המיועדים להקמה הכוללים מרכז חדשנות ומעבדות משוכללות.

ליבת אבישי, מנהלת קשרי הבוגרות והבוגרים במכון, בירכה את הבאים וציינה כי היא רואה במפגש הזה נקודת פתיחה למפגשים נוספים במסגרת HITop, שאליהם צפויים להצטרף בוגרות ובוגרים נוספים בעמדות מפתח בתעשייה, אשר כבר ביקשו להגיע למפגשים העתידיים, כדי לפתח ולהעמיק את רשת הקשרים והידע בקרב בוגרי המכון, ואת הקשר בינם לבין קהילת המכון בכללותה.

ליבת ציינה כי לאחרונה הוקמה במכון יחידה חדשה לקשרי בוגרות ובוגרים שעתידה לפתח ולקיים פעילויות מגוונות לכלל בוגרי המכון, ובממשק עם הסטודנטים והסגל.
כיאה לאירוע הראשון שנערך במסגרת HiTop, האווירה נתמלאה בהתלהבות, זיכרונות משמחים והתרגשות, וללא ספק הותירה טעם של עוד.

רוצים ליזום מפגש דומה ולהעביר מניסיונכם לדור הבא?
רוצים לשתף אותנו בהישג, קידום או מינוי חדש?
מעוניינים להציע הרצאה בתחום התמחותכם, סיור בחברה שלכם,
או רעיון לטיפוח קשרי בוגרים ובוגרות?

דברו איתנו!
היחידה לקשרי בוגרות ובוגרים זמינה עבורכם
בדוא"ל: Alumni@hit.ac.il ובטלפון: 03-5026818.