HIT&HOT NEWS

נמצאו 12 תוצאות דף 1 מתוך 2

ברוכים הבאים למגזין הראשון שלנו לשנת 2021! בשנת 2018 התקבל אישור מהמל"ג לפתוח תוכנית לתואר ראשון בהנדסת תעשייה וניהול טכנולוגיה, במעמד של הסמכה זמנית. החודש לאחר שנתיים בלבד הסמיכה המועצה את המכון להעניק תואר ראשון בהנדסת תעשייה וניהול באופן קבוע. על כך ועוד בראיון עם פרופ' בר לב- דקאן הפקולטה לניהול טכנולוגיה.

2020 הייתה שנה אחרת, מפתיעה, מאתגרת, שנה של שינויים, שנה של התמודדויות חדשות. שנה שבה העולם כולו, התמודד עם אתגר הקורונה

מוזמנים למהדורת חודש נובמבר. והפעם במהדורה: מינוי ד"ר ברכאן מונה לתפקיד "סגן נשיא לחדשנות, יזמות ובינלאומיות" | הכרות עם דיאנה מגור סטודנטית שנה א' בתואר החדש "טכנולוגיות דיגיטליות ברפואה" | "The Multidisciplinary Grid 2020" הכנס הבינלאומי המקוון של המחלקה ללימודים רב תחומיים בהובלת  ד"ר נאווה שקד וד"ר ליאורה ביגון | The SHEBA Human Experience Challenge האקתון שיזמו במרכז היזמות והחדשנות FUTURE, בהובלת ראש המרכז טלי מלאך בנאים | סטודנטים במחלקה לעיצוב תעשייתי, יצרו במסגרת קורס "Fixperts" מוצרים לתקופת הקורונה ולאנשים עם מוגבלות. הסטודנטים זכו במקום ראשון ובציון לשבח באירוע מהחשובים בעולם העיצוב, המתקיים על ידי ה-Royal College of Art. | ולסיום נמשיך בפינה הקבועה בה נכיר לכם את האנשים שיש להם חלק בכל העשייה הברוכה במכון. והפעם נפגוש ונכיר קצת לעומק את מזי טהרני ממערך המחשוב.

ישנם אירועים בחייו של מוסד, שהם ציוני דרך משמעותיים, כזה היה אירוע השקת מעונות HIT שנחגג במעמד חגיגי ומרגש | בכנס השביעי של הפקולטה לטכנולוגיות למידה לקחו חלק 500 אנשי למידה והדרכה בשוק הישראלי, לצד דוברים מובילים מהתעשייה והאקדמיה בארץ ובעולם. | "מסע לפנדמיה" - קורונה ואומנות. האמן המוערך יוסי למל, מציג תערוכת תלת מימד דיגיטלית בגלריית ויטרינה, שכולה כרזות המתארות בשובבות ובהומור את הנגיף COVID- 19 | HIT והאוניברסיטה הלאומית של אוזבקיסטן קיימו כנס מתמטיקה בינלאומי תחת הכותרת: "בחזית המתמטיקה ומדעי המחשב 2020" | השנה החדשה נפתחה עם חתימה על מזכר הבנות בין HIT לאוניברסיטה הפדראלית של קזן (KFU) ברוסיה | גאים בפתיחת תכניות לימוד נוספות לתואר שני :תואר שני במדעי מחשב עם ובלי תיזה  ותואר שני בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה עם תיזה | ולסיום נחנוך פינה קבועה בה נכיר לכם את האנשים שיש להם חלק בכל העשייה הברוכה במכון. והפעם נפגוש ונכיר קצת לעומק את ניר שבח ממערך הלוגיסטיקה.

מוזמנים למהדורת חודש ספטמבר. במהדורה החודש | ביקור בתערוכות הבוגרים המרגשות של המחלקות לעיצוב תעשייתי ועיצוב תקשורת חזותית | מעבדת הדגל החדשה של הפקולטה לניהול טכנולוגיה AURIS Lab | קורס אסטרטגיה שיווקית לארגונים חברתיים בהובלת לימור סהר-ענבר ובשיתוף הדקאנט ולימודים רב תחומיים | השקת מעבדה ייחודית של שח"מ מקורות שנחנכה במכון במעמד השר זאב אלקין  | ברכת נשיא HIT פרופ' אדוארד יעקובוב לשנה החדשה

הפעם במהדורה: ביקור בתערוכת הבוגרים של המחלקה לעיצוב פנים שנערכה בקוליסאום בתל אביב. חנוכת מעבדת הדגל של הפקולטה לניהול טכנולוגיה- לאוטומציה, רובוטיקה, IoT ובינה אנליטית להנדסה תעשיית חכמה, שנקראת: AURIS Lab. כנס מקוון שעסק באתגרים ובהזדמנויות שמציבה תקופת הקורונה בפני ההשכלה הגבוהה. שיתוף פעולה ייחודי בין HIT למרכז הלאומי להשתלת איברים, לעודד חתימה על כרטיס אדי. לסיום שיחה עם מר שמואל גולדברג, מנכ"ל המכון, שיספר לנו על תנופת ההתחדשות HIT.

הפעם במהדורה: פרופסור גד צ'רני עם פיתוחים חדשניים עבור הציבור הרחב להתמודדות עם חיי היום יום בתקופת המשבר. פרס בינלאומי על "רעיון המחקר הטוב ביותר" ניתן החודש לפרופסור גילה קורץ דקאנית הפקולטה לטכנולוגיות למידה ולד"ר דן כהן-וקס, מרצה בכיר בפקולטה על מחקרם בנושא משחק לימודי שיתופי מונחה רובוט חברתי.  בנק הפועלים, הצטרף השנה כשותף ונותן חסות לקורס "פיקספרטס" ועוד.

נפתח עם פריצת הדרך העולמית שעשה המכון, לראשונה בישראל, המועצה להשכלה גבוהה אישרה תואר ראשון ייחודי מסוגו בעולם, אשר יכשיר סטודנטים לטכנולוגיות דיגיטליות ברפואה.

החודש מוקדשת המהדורה לסטודנטים הנפלאים שלנו ובה נציג את סיפורם האישי. גם בתקופה המאתגרת הזאת הם מתנדבים למען הקהילה והסביבה. מפאת אורכה חילקנו את המהדורה לשני חלקים ובשבוע הבא נשלח את החלק השני.

הפעם, מגזין קצת אחר, כולו נעשה עבורכם במגבלות בהן כולנו חיים בימים אלה. כמעט וכל הנושאים קשורים לנגיף הקורונה וליצירתיות בהתמודדות איתו בלמידה, בעיצוב, בטכנולוגיה ובקהילה.