ערב היכרות עם יחידות טכנולוגיות מובחרות לתלמידי תיכון מצטיינים מחולון ב HIT

ערב חשיפה לתלמידים מצטיינים ממגמות פיסיקה ומחשבים בחולון ליחידות טכנולוגיות מובחרות, התקיים במכון

ד"ר לייבה וד"ר גול
ד"ר משה לייבה וד"ר שי גול

הערב אורגן ובוצע ע"י ראשי תכנית "מצוינוער" במטרה לקדם תלמידי כיתות י'-י"א ממערכת החינוך בחולון, לתפקידים טכנולוגיים בצבא. HIT שם לו כאחד היעדים המרכזיים שלו לקדם את צרכי הקהילה מרחבי העיר וכמוסד אקדמי מוביל הוא שואף להוביל בתחום הזה.

ערב החשיפה לתלמידי תיכון מצטיינים ממגמות פיסיקה ומחשבים ליחידות טכנולוגיות מובחרות, משך אליו קהל רב של מתעניינים והוריהם. בערב זה דיברו הן נציגים מהיחידות הללו וסיפרו  מהו הפרופיל המועדף של מועמד לשירות ביחידה שכזו ובנוסף ניתנו הרצאות מעוררות השראה בנושא חשיבה לוגית.

בין היתר הגיעו נציגים מאגף תקשוב והגנת הסייבר בצה"ל שהדגישו את החשיבות של רכישת ידע טכנולוגי כבר לפני הצבא.

ד"ר שי גול, ראש תוכנית "מצוינוער" במכון: השנה תוכנית "מצוינוער" שמה לה למטרה לנצל את קשריה בצבא, תעשיה ועוד, במטרה לקדם מצוינות בין כותליה ובבתי ספר מצטיינים ברחבי העיר חולון כולה.
המכון רואה בתלמידים מצטיינים אלה מועמדים טבעיים לתואר אקדמי.

אנו מאמינים שיוזמות מקומיות שכאלו יכולות לקדם את הנוער המוכשר לתפקידי מפתח בצבא ואפילו בתעשיית ההיי טק לכן, עושים אנו כל שביכולתנו לקיים ערבי חשיפה מהסוג הזה.

את מנהל החינוך בעיריית חולון, יצג ד"ר משה לייבה, סגן מנהל החינוך וראש אגף החדשנות בעיריית חולון וחבר הועד המנהל של HIT, אשר הדגיש עד כמה גאה העיר במצטיינים שלה ועושה כל שביכולתה לקדם אותם.

הרצאת אורח מרתקת ניתנה על ידי טל מיכאלי שחקן גו מקצועי וחבר נבחרת ישראל, אשר תיאר איך משחק החשיבה בונה חשיבה לוגית מתקדמת,  כושר מנהיגות והתמודדות במצבי לחץ- אותם פרמטרים החשובים עד מאוד ביחידות טכנולוגיות מובחרות.

פורסם: 5.12.17