חיזוק נוסף לשיתופי הפעולה בין HIT למוסדות אקדמיים מובילים באוזבקיסטן

פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT, ד"ר רפאל ברכאן, סגן הנשיא לחדשנות, יזמות ובינלאומיות
וגב' טוני לוי, אחראית קשרי חוץ בלשכת נשיא HIT, השתתפו בפגישה רשמית ראשונה של שגרירת ישראל באוזבקיסטן, גב' זהבית הלל בבוכרה ובסמרקנד.

הפגישה באוניברסיטה הלאומית של סמרקנד (SSU) התקיימה בהמשך לפעילות המשותפת של HIT
ו-SSU, בהשתתפות פרופ' חלמורדוב רוסטאם איברגימוביץ' - רקטור האוניברסיטה וד"ר נאסירוס מוכתור גפארוביץ' - סגן הרקטור.

המשתתפים דנו בחשיבות הרבה של המשך שיתופי הפעולה האקדמיים והעסקיים בין המכון למוסדות האקדמיים המובילים באוזבקיסטן.

נשיא HIT, פרופ' אדוארד יעקובוב ציין כי הדרך הנכונה לבנות גשרים בין המדינות היא באמצעות ההשכלה.

שגרירת ישראל באוזבקיסטן, גב' זהבית הלל אמרה בפגישה, כי היא מברכת על הידידות האמיצה ושיתוף הפעולה החשוב בין שני המוסדות, וכי השגרירות תסייע בכל מה שניתן על מנת שימשיך ויצמח.

פרופ' רוסטאם חלמורדוב, רקטור האוניברסיטה הלאומית של סמרקנד ציין בהמשך לדבריו של פרופ' יעקובוב, כי פרויקטים משותפים יחזקו את שיתוף הפעולה הקיים בין המוסדות ובין המדינות.

פורסם: 16/12/2020