שנת לימודים חדשה יצאה לדרך ב-HIT מכון טנולוגי חולון

"אנחנו כאן בשבילכם והצלחתכם - הצלחתנו", בירך נשיא HIT פרופ' אדוארד יעקובוב את הסטודנטיות והסטודנטים בפתיחת שנת הלימודים.

סטודנטים ברחבת הדשא של HIT - פתיחת שנת הלימודים תשפגסטודנטים ברחבת הדשא של HIT - פתיחת שנת הלימודים תשפג

מדשאות הקמפוס המוריקות התמלאו הבוקר במאות סטודנטיות וסטודנטים אשר פתחו את שנת הלימודים תשפ"ג בפקולטות ובמחלקות הלימוד של HIT.

מספר הסטודנטים במכון עומד על כ -5500 ולצד סטודנטים הממשיכים בלימודים לתארים ראשון ושני בפקולטות בקמפוס,התחילו את השנה 1700 סטודנטיות וסטודנטים חדשים.

פתיחת השנה לוותה לראשונה באירוע מרגש שלא היה בשנים קודמות, חנוכת מתחם המעונות החדש של HIT אשר מאכלס כחמש מאות סטודנטים וסטודנטיות בשלושה מבנים מרשימים, לצד פארק ושטחי מסחר. פתיחת המעונות מציינת שלב נוסף בהפיכת המכון לקרייה אקדמית בלב העיר חולון.

בין הסטודנטים, ניתן היה לפגוש הבוקר כארבעים תלמידות ותלמידי כיתות ט' אשר מתחילים את לימודיהם לקראת תואר ראשון במסגרת תוכנית "מצוינוער" הייחודית ומהווים את קהל הסטודנטים הצעיר ביותר במכון.

בימים הקרובים מארגנת אגודת הסטודנטים מספר אירועי קבלת פנים לותיקים ולחדשים, שיכללו מופעים של מיטב האמנים וכן הפסקות גדושות בפעילויות חברתיות.

שתהיה לכולנו שנה מוצלחת!

פורסם: 23/10/2022