ממשיכים לשתף פעולה בכל המרץ

חוקרים וחוקרות מאוניברסיטת אריאל התארחו ב-HIT במסגרת שבוע מיוחד, בו נערכו הכרות ודיונים עם עמיתיהם למחקר במכון

חוקרים וחוקרות מאוניברסיטת אריאל עם עמיתיהם למחקר ב-HIT
בתמונה: באי המפגש המשותף

זוהי השנה השלישית בה מקיימים המוסדות האקדמיים המובילים HIT מכון טכנולוגי חולון ואוניברסיטת אריאל שבשומרון שיתוף פעולה פורה, ובו קרן פנימית אשר מיועדות לצרכי מחקר ומאפשרת מפגש של הפריה הדדית ויצירת מחקרים המשותפים לחוקרים משני המוסדות.

המפגש נערך על ידי רשות המחקר ב-HIT, ובאירוע הנוכחי נחשף הקול הקורא לשנה זו והתקיימו מפגשי סיעור מוחות לקראת ההגשה הקרבה. מחקרים משותפים הוצגו ע"י פרופ' אורנה רגס, המחלקה לניהול מערכות בריאות באונ' אריאל וד"ר תומס קרפטי, מרצה בכיר במחלקה לטכנולוגיות דיגיטליות ברפואה ומנהל המעבדה הרב-תחומית באינפורמטיקה רפואית ב-HIT, פרופ' יורי גורדוצקי, מרצה במחלקה להנדסת מכונות מכטרוניקה באונ' אריאל, וד"ר אמיר הנדלמן, מרצה בפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה במכון, ד"ר איילת בוטמן, מרצה בכירה בפקולטה למדעים במכון וד"ר רן דובין, מרצה במחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת אריאל.

רשות המחקר מברכת על שיתוף הפעולה הפורה עם אוניברסיטת אריאל ורואה בו פלטפורמה אשר תאפשר הגשות של מענקי מחקר לקרנות תחרותיות ופרסומים משותפים. HIT מכון טכנולוגי חולון רואה בעצם קיום שיתוף הפעולה עם מוסדות אקדמיים אחרים בארץ ובחו"ל ככלי משמועתי לקידום הלמידה המשותפת לצד מחקרים פורצי דרך בתחומים שונים.

נציגים אוני' אריאל:
פרופ' איציק שי - סגן נשיא ודיקן למו"פ