בוגרי HIT בהנדסת חשמל ומחשבים מרוויחים יותר

HIT מכון טכנולוגי חולון נמנה על חמשת המוסדות האקדמיים שבוגריהם משתכרים את השכר הגבוה ביותר בשוק העבודה

אילוסטרציה

הנתונים מגיעים מסקר שכר המהנדסים שערכה קהילת ECEJI (Electrical and Computer Engineering Jobs Israel) וקהילת Hardware Engineering Israel בפייסבוק, בקרב יותר מאלף משתתפים, שבדק את דירוג השכר של בוגרי מוסדות אקדמיים בתחומי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה.

HIT מכון טכנולוגי חולון ממצב את עצמו ברשימה מכובדת של אוניברסיטאות כמו אוניברסיטת תל אביב ומוסדות אקדמאיים כמו הטכניון. עוד נמצא כי בוגרי HIT עקפו בוגרי אוניברסיטאות וותיקות כמו העברית ובר אילן ברשימה בשקלול מרכיבים נוספים ולא רק משכורת.

הסקר נערך בקרב חברי קבוצות מהנדסי האלקטרוניקה והמחשבים בתחילת השנה – חודשים ינואר-מרץ 2022. אולם, לפי הידוע לא נרשמו שינויים משמעותיים בנתונים בין ביצוע הסקר לבין אלו שפורסמו כעת.

פורסם: 06/10/2022