ועדת הביקורת

מר ליף קובי - יו"ר
מנהל ערוצים, EMEA
מנהל מכירות מזרח אירופה, MongoDB
בעל תואר ראשון ושני בכלכלה מאוניברסיטת תל אביב וכן תואר שני במערכות מידע, גם הוא מאונ' ת"א. מר ליף החל את דרכו בתעשיית ההי-טק לפני כשלושים שנה, עת עבד בחברת דיגיטל (DEC) שלימים נרכשה ע"י HP כמנהל מכירות למגזר הציבורי. בשנת 2010 הצטרף לחברת EMC להקמת חטיבת הנתונים - Big Data של החברה ב EMEA. החל משנת 2013 הוא מנהל את פעילות המכירות של חברת MongoDB במזרח אירופה וכן מנהל את השותפים העסקיים של החברה ברחבי EMEA
רו"ח יוספי רן
יזם ושותף
ProcuRX
רן הינו יזם, שותף בחברת הזנק בחברת ProcuRX, מפתחת פתרונות קצה לארגונים בטכנולוגיית OCR.
רואה חשבון מוסמך. בעל תואר ראשון במנהל עסקים (B.B), התמחות ראשית בחשבונאות, התמחות משנית במימון מהמכללה למינהל; ותואר שני במנהל עסקים (MBA) מאוניברסיטת Heriot-Watt .
גב' ליכט דורית
יועצת אישית למנכ"לים ולראשי רשויות
גב' גב' דורית ליכט היא בוגרת תואר ראשון .B.Sc במתמטיקה ומדעי המחשב מאוניברסיטת תל-אביב והיא מאמנת בכירה מטעם לשכת המאמנים. יועצת אישית למנכ"לים ולראשי רשויות, מלווה ומכשירה מנהלים, מלווה ומנחה צוותי ניהול.
מר ויזנר אודי
שותף ומנכ"ל – פרודקטיוי בע"מ – חברת ייעוץ לניהול, אסטרטגיה ופיתוח עסקי
מר אודי ויזנר שותף ומנכ"ל בחברת פרודקטיוי בע"מ – חברת ייעוץ לניהול, אסטרטגיה ופיתוח עסקי. בעל תואר .B.Sc בהנדסת חשמל מהטכניון ו-MBA במנהל עסקים בהצטיינות מאוניברסיטת בר אילן. בעל ניסיון עשיר בניהול חברות מקומיות ובינ"ל בתחומי הייטק, IT ותקשורת בארץ ובחו"ל. בין השאר שימש כמנכ"ל וריפון ישראל, מנהל פעילות ה- Call center הבינלאומית של קבוצת תקשוב, מנכ"ל בזק זהב מקבוצת בזק, ומגוון תפקידים נוספים. משמש כחבר מועצת העיר פתח תקוה.
מר קורן תום
מנכ"ל
טמרס טלקום
בוגר תואר ראשון ושני במנהל עסקים ומצטיין ביה"ס ללימודי פיתוח מנהלים של אונ' תל-אביב.
בגיל 31, מנהל מר קורן את טמרס טלקום, החברה שהניחה את הכבל התת ימי שמחבר את ישראל לשדרת האינטרנט העולמית ומכהן כדירקטור בחברות Siklu Communications ו- Tamares Knafaim Holdings.