ועדת הביקורת

רו"ח יוספי רן
יו"ר ועדת ביקורת
יזם ושותף ProcuRX
רן הינו יזם, שותף בחברת הזנק בחברת ProcuRX, מפתחת פתרונות קצה לארגונים בטכנולוגיית OCR.
רואה חשבון מוסמך. בעל תואר ראשון במנהל עסקים (B.B), התמחות ראשית בחשבונאות, התמחות משנית במימון מהמכללה למינהל; ותואר שני במנהל עסקים (MBA) מאוניברסיטת Heriot-Watt .
קרא עוד
תא
מר מוטי בסר
יועץ ומנהל בכיר
מר מוטי בסר הוא בעל נסיון עשיר ותפקידי ניהול בכירים במגזר העסקי והציבורי. בין השאר כיהן בתפקיד היועץ הכספי לרמטכ"ל וראש אגף התקציבים של משרד הבטחון, מנכ"ל משרד מבקר המדינה, מנכ"ל בורסת היהלומים הישראלית, מנכ"ל התאחדות תעשייני היהלומים ,מנכ"ל הבונדס בלונדון , סמנכ"ל באמדוקס באנגליה ועוד. מוטי בסר שימש כדירקטור ויועץ בחברות וגופים ציבוריים וכיום משמש כיועץ ודירקטור במספר חברות. מר בסר הוא מוסמך למדעים בהנדסת תעשייה וניהול מטעם הטכניון בחיפה ומוסמך אוניברסיטת תל אביב במדיניות ציבורית.
מר ויזנר אודי
שותף ומנכ"ל – פרודקטיוי בע"מ – חברת ייעוץ לניהול, אסטרטגיה ופיתוח עסקי
מר אודי ויזנר שותף ומנכ"ל בחברת פרודקטיוי בע"מ – חברת ייעוץ לניהול, אסטרטגיה ופיתוח עסקי. בעל תואר .B.Sc בהנדסת חשמל מהטכניון ו-MBA במנהל עסקים בהצטיינות מאוניברסיטת בר אילן. בעל ניסיון עשיר בניהול חברות מקומיות ובינ"ל בתחומי הייטק, IT ותקשורת בארץ ובחו"ל. בין השאר שימש כמנכ"ל וריפון ישראל, מנהל פעילות ה- Call center הבינלאומית של קבוצת תקשוב, מנכ"ל בזק זהב מקבוצת בזק, ומגוון תפקידים נוספים. משמש כחבר מועצת העיר פתח תקוה.
גב' ליפשיץ ניצה
סמנכ"ל כספים
רד תקשורת מחשבים
גברת ניצה ליפשיץ הינה רואת חשבון, בעלת תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה, תואר שני בהצטיינות יתרה במנהל עסקים (התמחות במימון ובחשבונאות), שניהם מאוניברסיטת תל אביב, וכן תואר בעיצוב פנים של הטכניון לימודי חוץ.
ליפשיץ משמשת כסמנכ"ל כספים ברד תקשורת מחשבים מקבוצת רד בינת. לפני כן היתה סמנכ"ל כספים של חטיבת הברודבנד אקסס ב-ECI, ומשנה למנכ"ל וסמנכ"ל כספים של תרו תעשיה פרמצבטית בישראל.
ב- 8 השנים האחרונות ליפשיץ מכהנת כדירקטורית חיצונית במועצת המנהלים של Exalenz Bioscience, שם היא גם יו"ר של וועדת ביקורת והועדה לבחינת הדוחות הכספיים.
מר קורן תום
מנכ"ל
טמרס טלקום
בוגר תואר ראשון ושני במנהל עסקים ומצטיין ביה"ס ללימודי פיתוח מנהלים של אונ' תל-אביב.
בגיל 31, מנהל מר קורן את טמרס טלקום, החברה שהניחה את הכבל התת ימי שמחבר את ישראל לשדרת האינטרנט העולמית ומכהן כדירקטור בחברות Siklu Communications ו- Tamares Knafaim Holdings.