ועד מנהל

יו"ר ועד מנהל
מנהל
החברה למתמטיקה
בוגר המסלול ישיר לתואר שני במתמטיקה ופיזיקה באוניברסיטה העברית בירושלים. את עבודת הדוקטור עשה בתחום מעבר החלקיקים בחומר.
1977 - פרופסור חבר במחלקה למתמטיקה במכון הפוליטכני רנסלר (אוניברסיטת RPI), ניו-יורק.
1985 - דרגת א+ בדירוג המחקר של מערכת הביטחון (המקבילה לדרגת פרופסור מן המניין באקדמיה).
1987 – פרופסור מן המניין אורח באוניברסיטת דלוור, ניוארק ארה"ב.
מייסד ומנהל החברה למתמטיקה תעשייתית‏ ליד אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, ראש המרכז למחקרים צבאיים (מחצ"ב) ברפא"ל וממייסדי ענף חקר ביצועים בחיל האוויר הישראלי.

פרופ' יעקובוב אדוארד
נשיא
HIT מכון טכנולוגי חולון
פרופ' למתמטיקה מאז 1981. במכון מאז 1994. פעילות מחקרית: אנליזה מרוכבת ומתמטיקה יישומית.
יזם, הקים, הוביל וניהל מספר תכניות לימודים לתואר ראשון ושני בשת"פ עם התעשייה ומוסדות אקדמיים בארץ ובחו"ל ומילא תפקידי ניהול אקדמיים רבים לרבות ראש מחלקה, סגן דקאן, דקאן, סגן נשיא למחקר.

ד
ד''ר לייבה משה
מנהל אגף חדשנות,יזמות ומו״פ בעיריית חולון
משה היה ממונה ומפקח תקשוב, חדשנות ויזמות פדגוגית של מחוז תל אביב במשרד החינוך, מרצה וחוקר באוניברסיטת תל אביב, ב-HIT (הפקולטה לטכנולוגיות למידה), במכללת לוינסקי ובתכניות מחקר של האיחוד האירופי (FP6, FP7, Erasmus) ומנהל פרויקטים במרכז לטכנולוגיה חינוכית.
גב' ליכט דורית
יועצת אישית למנכ"לים ולראשי רשויות
גב' דורית ליכט היא בוגרת תואר ראשון .B.Sc במתמטיקה ומדעי המחשב מאוניברסיטת תל-אביב והיא מאמנת בכירה מטעם לשכת המאמנים. יועצת אישית למנכ"לים ולראשי רשויות, מלווה ומכשירה מנהלים, מלווה ומנחה צוותי ניהול.
קרא עוד
פרופ' למפל יאיר
.M.D ראש תחום שבץ מוחי והפרעות קוגניטיביות
המרכז הרפואי וולפסון
בעל תואר ראשון במתמטיקה ובלוגיקה מאוניברסיטת וינה והינו בוגר הפקולטה לרפואה שם. הוא פרופ' בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל-אביב ונוירולוג בעל שם בתחום המחקר והטיפול בשבץ מוחי ובהפרעות קוגניטיביות. פרופ' למפל עוסק רבות בפיתוח שיטות אבחון (לרבות דימות) וטיפול בתחומי השבץ המוחי החריף ופגיעות קוגניטיביות. פרופ' למפל התמחה בבתי חולים בגרמניה, שוויץ ובארה"ב, וניהל את המחלקה הנוירולוגית במרכז הרפואי וולפסון בחולון, שם הוא משמש בתפקידו הנוכחי.
מר מלאך יצחק
סגן יו"ר ועד מנהל
ויו"ר אגודת הידידים
דירקטור
קבוצת בנק לאומי
מר איציק מלאך שגדל בחולון, סיים את תפקידו בצה"ל כמפקד ממר"מ ובמהלך 2013 סיים עשרים שנות עבודה בבנק לאומי כמשנה למנכ"ל הבנק כראש חטיבת המחשוב הטכנולוגיה והתפעול. כיום מכהן כדירקטור בקבוצת בנק לאומי: לאומי שוויץ, לאומי קארד, ובנק ערבי ישראלי. איציק בוגר תואר ראשון באוניברסיטת תל אביב, מוסמך לתואר שני באוניברסיטת תל אביב
קרא עוד
מר פרידחי נתן
סמנכ"ל קבוצת מערכות
טלדור
מר פרידחי הינו בעל תואר שני במנהל עסקים (MBA) – מסלול מערכות מידע, אונ' בר-אילן ותואר ראשון – כלכלה ומנהל עסקים, מסלול מורחב, אונ' בר אילן. בעל ניסיון רב בניהול בתחום ה-IT.