רבותיי ההיסטוריה חוזרת

המכון הטכנולוגי חולון HIT גאים להציג
מרתון בניית בליסטראות של הפקולטה לעיצוב בחולון בשיתוף תלמידי תיכון קוגל ועיריית חולון הגיע לשיאו בתחרות הטלות שנערכה באצטדיון העירוני בחולון
האירוע התקיים ביום חמישי 22/4/10 בשעה 17:00 באצטדיון העירוני חולון ברחוב משה דין 1 בחסות רד בול

שיתוף פעולה יוצא דופן בין HIT  המכון הטכנולוגי חולון, תיכון קוגל ועיריית חולון הניב אירוע ססגוני ומעורר השראה בו נטלו חלק סטודנטים ותלמידים. ביום רביעי 21/4/10 הגיעו למכון הטכנולוגי בחולון כ- 100 תלמידים מצטיינים מתיכון קוגל והצטרפו לסטודנטים מהמחלקה לעיצוב תעשייתי לתכנון ולבניית בליסטראות. יומיים רצופים של עבודה קדחתנית הגיעו לשיאם בתחרות של הטלת בליסטראות שהתקיימה באצטדיון חולון, אותו תרמה עיריית חולון לטובת האירוע. הסטודנטים והתלמידים עבדו שכם אל שכם ונרקמו יחסים חמים וייחודיים ביניהם. הסטודנטים הרעיפו תשומת לב וחום רב ואף פינקו את התלמידים בארוחת בוקר שהכינו במיוחד עבורם. כל צוות הכין הפקה שלמה סביב הבליסטראות שבנה. הצוותים בחרו נושאים משעשעים כולל תחפושת מלאה החל ממסתערבים, המשך בסופר מריו והמתייוונים וכלה בחסידות ותינוקות. צוות נוסף שהתחרה כלל את צוות המרצים של המחלקה לעיצוב תעשייתי שהפגינו רוח ספורטיבית והתחרו בחירוף נפש כדי לזכות במקום הראשון.

האווירה באצטדיון הייתה עליזה ושוקקת חיים והתחרות המסקרנת יצאה לדרך. צוות השופטים הורכב ממרצים, סטודנטים ותלמידים מכל הצוותים. הקריטריונים לשיפוט כללו את רוח הצוות, מרחק ההטלה של הבליסטראות, מקוריות וכו'. הצוות שזכה הוא "צוות סופר מריו" שהפגין הומור רב, בליסטראה מתוחכמת וגדולת מימדים והצלחה בהשלכת פטריית ענק מפלאסטיק ממולאת בחול למרחק רב. צוות המסתערבים שהדהים בכניסה מרשימה על גבי רכב פתוח אל תוך האצטדיון בליווי עשן, זמבורות, כאפיות וקריאות אללה ואכבר, זכה במקום השני בזכות המקוריות וההפקה המהוקצעת. במקום השלישי והמכובד זכה צוות המרצים.

תחרות בליסטראות