נשיא המכון וראש רשות המו"פ וקשרי חוץ ביקרו באוניברסיטת אריאל

ביום רביעי 28.10.15 התארחו באוניברסיטת אריאל נשיא המכון פרופ' אדוארד יעקובוב וד"ר רפי ברכאן, ראש רשות המחקר, הפיתוח וקשרי חוץ, כאורחיו של  סגן הנשיא למחקר באוניברסיטת אריאל, פרופ' אלברט פנחסוב.

סיור במאיץ החלקיקים של המחלקה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה
סיור במאיץ החלקיקים של המחלקה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה.

הביקור התקיים במטרה לבחון אפיקים למיסוד שיתוף-פעולה בין חוקרים ופקולטות בתחומי ההנדסה והמדעים ובהמשך אף להרחיבם לתחומי עניין נוספים, כגון: עיצוב, ניהול טכנולוגיה וטכנולוגיות למידה .

במסגרת הביקור הועלה רעיון לקיים יום מחקר משותף לשני המוסדות, במסגרתו יגובשו סביב נושאי עניין משותפים קבוצות מחקר אשר תורכבנה מחוקרים משני המוסדות.

סיור במעבדה מתקדמת בתחום הקרינה האלקטרומגנטית
סיור במעבדה מתקדמת בתחום הקרינה האלקטרומגנטית.

סגן הנשיא למחקר באוניברסיטת אריאל, פרופ' אלברט פנחסוב, הציע להקים וועדה בין-מוסדית, שתגבש את המתווה להגשת הצעות מחקר משותפות ומיסוד שיתוף הפעולה בין שני המוסדות.

במקביל ולאור שיתופי פעולה, הן של המכון והן של אוניברסיטת אריאל עם "מכבי שירותי בריאות" ו"אסותא", יבחנו שני המוסדות האקדמיים אפשרות לשלב כוחות לטובת העמקת המחקר והפיתוח בתחומי טכנולוגיות עיליות בעולם הבריאות.