ארועים

01:00 11-03-2018

סמסטר ב' 2017-18

סדנה בינלאומית בעיצוב וטכנולוגיה מסייעת

International workshop on assistive design and engineering

אופן הוראה: קורס בלוק שבועי
שעות שבועיות: 38
נקודות זכות: 4
דרישות קדם: ההשתתפות בסדנה מותנית בראיון אישי עקב הצורך להתאים את כישורי הסטודנטים ביחס לקבוצת הסטודנטים מהמוסד הבינלאומי השותף.

מעבדת MADE במכון הטכנולוגי בשיתוף רשות המחקר והפיתוח מקיימת סדנה רב-תחומית במסגרת קורס בלוק מרוכז בן שבוע. נושא הסדנה הוא "מוזיקה לכל״ -  מאמץ לבנות כלים אינטראקטיביים חדשים ליצירת מוזיקה עבור ילדים עם צרכים מיוחדים.

הסדנה תעסוק ביצירת פתרונות טכנולוגיים חדשים שיאפשרו לילדים ליצור מוזיקה באמצעות ממשקים פיזיים חדשים. משתתפי הקורס ישלבו מיומנויות עיצוב והנדסה ליישום כלי נגינה חדשים, המציעים לילדים חווית משחק ונגינה, וכן אמצעים חדשים לביטוי עצמי באמצעות מוזיקה. בשנה הנוכחים תתקיים הסדנה במשותף עם סטודנטים וסגל מאוניברסיטת אינסברוג באוסטריה.

כמו כן, הקורס יתקיים בשיתוף עם בית ספר ״ניב״ בחולון, עם אפשרות להרחיב את שיתוף הפעולה עם מוסד אנלוגי באוסטריה. הקורס יסתיים בהופעה מוזיקלית בבית הספר, בה יוזמנו ילדים לנגן בכלים שפותחו במהלך הקורס.

Abstract:

The proposed theme for this joint workshop is "Enabled Music” - an effort to create novel interactive music instruments for children with special needs.

The workshop will aim at creating new technological solutions which will enable children to make music through novel physical interfaces.

Participants in the workshop will combine design and engineering skills for the implementation of new musical instruments, offering children a joyful play experience, as well as new means for expressing themselves through music.