כתבות ואירועים

נמצאו 52 תוצאות דף 1 מתוך 6

זהו אחד מאותם סיפורי הצלחה על נער צעיר שזוהה כפוטנציאל ללמוד את אחד מהקורסים המתקדמים והמאתגרים בתעשיית הסייבר ב-HIT, בית הספר ללימודי תעודה ועשה זאת בהצלחה. וכמה סימבולי שאת התעודה הוא קיבל ביום הולדתו ה-16.

מה שונה בדרך בה אנו חווים היום עיצוב? מהו תפקידם של מעצבים אינטראקטיביים ומה מיוחד בלימודים בקורס עיצוב אינטראקטיבי?

המעצב בועז תירוש חושף בפנינו את רשמיו על תערוכת העיצוב הגדולה לשנת 2019 שהתקיימה במילאנו.

בקרוב מסתיים, בבית הספר ללימודי תעודה, עוד מחזור של התכנית לצורפות וטכנולוגיות עיצוב עכשווי, בראשות המעצבת והצורפת תמי אשד.

כמוסד המכשיר את מעצבי הפנים של העתיד, נבחרה יעל אאלוף, בוגרת שלנו מלימודי תעודה בעיצוב פנים, לעצב את חלל ה"אקסלרטור" החדש בבניין 7.

רחלי בן אבי, מרצה בקורס הום סטיילינג בכתבה שהתפרסמה בידיעות אחרונות (ינואר 2019)

מטרתה של תכנית "קדם עתידים" היא לסייע לתלמידים בחטיבות הביניים והחטיבות העליונות של מערכת החינוך להגיע לתעודת בגרות איכותית שתאפשר להם להמשיך בלימודים אקדמיים בעיקר בתחומי ההנדסה והמדעים המדויקים.

ראיון עם מעצבת התאורה ציפי פרנק, יוצרת ומובילת הקורס "עיצוב ותכנון תאורה".

ראיון עם מיטל גולן, רכזת ומנחת הקורס "גרפולוגיה מעשית" במסגרת "דקה על גרפולוגיה".