Student.spot

נמצאו 16 תוצאות דף 1 מתוך 2

ניר  שפריר עסק ועוסק רוב חיו ביצירה אומנות ועיצוב, עיסוק שהביא לידי ביטוי את הרצון ואת היכולות שלו למצוא פתרונות לבעיות מערכתיות ועיצוביות. הוא סיים בהצטיינות את התכנית ללימודי עיצוב תעשייתי בבית הספר ללימודי תעודה, הפרויקטים המרהיבים שלו מדברים בעד עצמם.

המגזין Student.Spot משתף הפעם את סיפורו של שי הופנברטל, בוגר התכנית לעיצוב תעשייתי שעשה דרך מרתקת שהתחילה מתשוקה והתעניינות שלו ביצירה ועיצוב, המשיכה בהשקעה בלימודים ובפרויקטים מדהימים והיד עוד נטויה.

המגזין Student.Spot משתף הפעם סיפור על חיבור מיוחד ומצליח בין פאינה פייגין (גאורגייש) ועומרי גולדזק. עומרי מקעקע וקליגרף ב-5 שנים האחרונות, פאינה חברה ומייסדת בקולקטיב בוש לאמנות קווירית פמיניסטית, מאיירת ואנימטורית. הם מכירים כבר מעל 17 שנים והרבה זמן שותפים לדרך.

בוגרת לימודי עיצוב פנים. "תמיד עסקתי בתחומי האומנות והעיצוב, בעבר למדתי עיצוב גרפי ואומנות פלסטית. התפנית הייתה לפני כעשור [...] בתוך התהליך שעברתי, הבנתי כי זה באמת המקצוע שמעניין אותי לעסוק בו".

בוגר קורס תקשורת חזותית. "במהלך כל תקופת הלימודים מצאתי את עצמי מצד אחד שואב השראה מחברותיי הסופר מוכשרות לספסל הלימודים ומצד שני מזקק תובנות של מרצים מיומנים עם עשרות שנות ניסיון".

בוגרת קורס עיצוב פנים. "הלימודים ב-HIT פתחו בפניי עולם שלם. [...] הלימודים היו בקבוצה קטנה ואינטימית מה שאיפשר למידה חווייתית ומפוקסת שבה כל בקשה/שאלה נענתה במקום".

בוגר קורס עיצוב פנים, בן 25, ראשון לציון. "כבר מגיל צעיר התחברתי לתחום העיצוב. תמיד התעניינתי במבנים שונים, אהבתי לתכנן ולשרטט סקיצות ואהבתי את העיסוק בחומרים שונים ומגוונים. אני חושב שיש משהו מאוד מיוחד בתחום זה, זהו תחום בו מפתחים את הדמיון והופכים ליצירתיים מאוד".

בוגרת קורס עיצוב פנים. "משבר או לא גם אני כמו שאומרת הקלישאה המקובלת הרגשתי בגיל 40 שהגעתי למיצוי ושהגיע הזמן לשינוי. בחרתי בלב  והחלטתי על לימודי תעודה בעיצוב פנים במכון הטכנולוגי בחולון".

בוגר קורס עיצוב אינטראקטיב. "חייתי ברומניה חמש שנים, והייתי בכלל באמצע תואר שני בתקשורת, כשהבנתי שאני רוצה להיות מעצב, אז עזבתי את לימודי התואר וחזרתי לארץ".

בוגרת קורס עיצוב אינטראקטיב. בת 46, נשואה+3. "הגעתי מתחום העיצוב, אני מעצבת אופנה. עוד כילדה הייתי מציירת להנאתי איורי אופנה והיה לי ברור שלשם אני הולכת [...] מחשבים ותוכנות גרפיות אני מאד אוהבת והשילוב של התוכנות ועיצוב זה בדיוק בשבילי!"