כתבות ואירועים

100% השמה לבוגרי קורס לניהול רשתות תקשורת ב-HIT

המחזור הראשון של הקורס לניהול רשתות ואבטחת מידע, המועבר בבית הספר ללימודי תעודה HIT, הסתיים עם 100% השמה של בוגריו במקומות עבודה.

הקורס, שאורכו כחצי שנה, מתקיים במסגרת ההסמכה הבינלאומית של חברת Cisco (הסמכת CCNA) לניהול רשתות תקשורת.

יקי בן ניסן, המנהל האקדמי של הקורס, בעל ותק של למעלה מעשרים שנה בהוראה בתחום אבטחת מידע אומר "הטכנולוגיה היא אבן מפתח להצלחת הארגון ויש דרישה רבה בשוק לאנשים שיקימו, יתפעלו, יתחזקו ויאבטחו את מערך המיחשוב בתוך הארגון. המקצוע אינו נלמד באקדמיה ולכן יש חשיבות רבה לקיומו של הקורס במסגרת בית הספר ללימודי תעודה. האנשים שבאים ללמוד אצלנו, אינם נדרשים לידע מוקדם והם רוצים להשתלב בתחום המיחשוב עם כוונה להתפתח בתחום אבטחת המידע".

הביקוש לאנשי מיחשוב ואבטחת מידע הולך הולך וגובר כל שנה בהתאמה לטכנולוגיות החדשניות הנכנסות יותר ויותר לתעשייה.

בוגרי הקורס יכולים להמשיך לקורסי סייבר מתקדמים נוספים הניתנים במסגרת בית הספר ללימודי תעודה.

ישראל אוחנוב, ראש בית הספר ללימודי תעודה ב-HIT, אומר "מדובר בקורס חיוני והכרחי וכי למעשה כל מי שרוצה להיכנס לעולם אבטחת המידע חייב לעבור דרך הקורס הזה. הקורס מקצועי ובעל אחוזי השמה גבוהים במיוחד. הוא מלווה בחומר מקורי של חברת Cisco וכל המרצים המלמדים בו עובדים בתחום הגנת סייבר.

מחזור א' סיים לאחרונה ומחזור ב' נמצא כבר בעיצומו וכבר יש הרשמה אינטנסיבית למחזורים הבאים".

פורסם: 24/08/2021