כתבות ואירועים

סיום קורס עיצוב פנים

תלמידי התכנית ללימודי תעודה בעיצוב פנים סיימו לאחרונה את לימודיהם בהגשה חגיגית ומרגשת.
התלמידים הגישו פרוייקטים יפייפיים ומקצועיים וזכו לתשבוחות מהצוות המלווה ומהאורחים המקצועיים שהגיעו לתת ביקורת.

הגשות סיום קורס עיצוב פנים

התכנית לעיצוב פנים, הינה תכנית לימודים ממוקדת שמטרתה להעניק יכולת מעשית בעיצוב פנים.
הסטודנטים בתכנית הינם בד"כ אקדמאים ובעלי מקצועות חופשיים, בעלי משפחות, המעוניינים לבצע הסבה מקצועית וללמוד מקצוע חדש ועושים תוך שילוב הלימודים עם המשך עבודתם הנוכחית.

הגשות סיום קורס עיצוב פנים

בתכנית ניתן דגש על היבטים מעשיים ופיתוח יכולת וכישורים בתחום, נלמדים כלי העבודה הרלוונטיים, והסטודנטים מתמחים בעיצוב חלל המגורים ובעיצוב חללים מסחריים.

הגשות סיום קורס עיצוב פנים

הנה מה שכתבו בוגרי התכנית לצוות המלווה:

"תודה רבה על קורס מצוין, שהפך אותנו מחובבי עיצוב לאנשים עם יכולת ממשית לקחת על עצמם פרויקט עיצוב מהתחלה ועד הסוף."

"תודה לכל המרצים שלנו : זהר, רחלי, אבנר, נילי ובעז."

"השקעתם את נשמתכם בנו, למרות שאתם עוברים קורסים דומים לנו פעמיים בשנה ומעלה."

"רואים שאתם אוהבים את המקצוע, אתם מקצועיים ואוהבים ללמד."

"היה אכפת לכם מאיתנו והיה לכם חשוב להכיר ולחזק כל אחד על פי צרכיו."

"אוהבים אתכם מאוד."

"נהנינו מכל רגע."

אנו מקווים שבעתיד דרכינו יצטלבו שוב."

בהצלחה לכל הבוגרים החדשים בדרכם החדשה!