דנה סיריוטי - מצטיינת נשיא תואר שני טל"מ

דנה עוסקת בתחום הלמידה זה למעלה מ-20 שנה. היא בוגרת תואר ראשון בהצטיינות מאוניברסיטת בר אילן בערבית ולשון ותואר שני במינהל ומדיניות ציבורית מאוניברסיטת בן גוריון. עד הקורונה הייתה מנהלת ומפתחת בעולמות וירטואליים בעיקר תכנים לימודיים לבתי ספר.

דנה סיריוטי

על הבחירה בתואר

בחמש עשרה השנים האחרונות אני מתמקדת בניהול. יש לי הרבה ניסיון אך הרגשתי שחסר לי ידע. הלימודים העשירו אותי בצורה שלא האמנתי שאפשרית.  הנגיעה בפן של פיתוח וניהול חשובה מאוד והוספה לי המון. אני אוהבת את המכון ואת הפקולטה לטכנולוגיות למידה שבה הדלתות והלבבות פתוחים תמיד. הלימודים בנויים בצורה חכמה מקיפה וכוללת ואני כבר מחכה למסלול עם תזה ולתואר שלישי.

חשיבותה של ההצטיינות

"השקפת העולם שלי אומרת שחשוב להיות מצוין בכל מה שאתה עושה ולאו דווקא מצטיין. המטרה שלי היא לצבור מה שיותר ידע. כל החיים למדתי,  אלא שאני רואה חשיבות רבה בסקרנות ובהתמדה ובעיקור בעבודה קשה.

טיפ ללמידה מרחוק

שאפו ענק למכון על ההתארגנות המהירה ללמידה מרחוק והמקצועיות שהפכו את הלמידה מרחוק ללמידה פעילה ומעורבת, על אף העובדה שללמוד בבית עם משפחה וילדים קטנים זה מאתגר. היה ניכר שהמרצים פיתחו מתודות מיוחדות כאשר הכינו את השיעורים מה שהפך את הלימוד הזה לנסבל ואפילו מענין.

פורסם: 25/05/2021