כתבות ואירועים

הרצאות היכרות עם עולם הסייבר – הסודות שמאחורי המסך

יום ד' | 21.12.16 | בין השעות 18:00-19:30 | אולם כנסים בנין 3, HIT מכון טכנולוגי חולון

הצד האפל של הטכנולוגיה – דר' הראל מנשרי
עידן הסייבר יוצר סיכונים לתשתיות הקריטיות של מדינות ולגורמים הפרטיים, דר' מנשרי ידון על האפשרות להכריע את המערכה באמצעים דיגיטליים וללא צורך בשימוש בכוח, וכתוצאה מכך - הצורך בהגנת סייבר אפקטיבית.

דר' מנשרי מהמומחים הגדולים בעולם המערבי לפעילותן של מעצמות וגורמים נוספים בסייבר, מומחה לסייבר, למחקר ומודיעין טכנולוגי וללוחמה קיברנטית.
השתחרר לאחרונה לאחר כ-36 שנים במערכת הביטחון, ראש תחום הסייבר ב HIT מכון טכנולוגי חולון, מרצה בנושא סייבר באוניברסיטת בר אילן, עמית מחקר במכון לחקר הטרור במרכז הבינתחומי בהרצליה.

האם אנו בטוחים ברשת? – רועי בינדרמן
עולם הסייבר הוא כבר לא רק נחלתם של ארגונים גדולים, בעידן הנוכחי בו הרבה מההתנהלות הכלכלית שלנו עוברת דרך הרשת הפכנו גם אנו ליעד לתקיפה. בשנים האחרונות אנו מבצעים העברות כספים, קונים ומוכרים דרך הרשת, ומעבירים מידע רגיש על עצמנו, על חוזים שאנו חותמים ומחתימים, כתובות של אתרים, שרתים וכו', אנו חשופים יום יום להתקפות שונות שמטרתן היא גניבת מידע על מנת להוציא מאיתנו כספים או נכסים.

בהרצאה נסקור חלק מהשיטות הנפוצות של התקפות אלו, ומה ניתן לעשות על מנת להגן על עצמנו.

רועי בינדרמן שירת שנים רבות בזרועות הבטחון ובמשרד ראש הממשלה, שם ניהל צוותי פיתוח ופרוייקטים טכנולוגים מורכבים של פיתוח מערכות תקשורת מוצפנות ומאובטחות, עסק בייזום ופיתוח של מערכי תקשורת מוצפנים יחודיים מוגנים בפני התקפות יעודיות.

הכניסה חינם בהרשמה מראש בלבד. מס' המקומות מוגבל

לפרטים נוספים נא לפנות לבית הספר ללימודי תעודה: 6441*