כתבות ואירועים

קורס חדש לעיצוב תכשיטים בבית הספר ללימודי תעודה

מעצבת התכשיטים, תמי אשד, תרכז את המחלקה ללימודי עיצוב תכשיטים וטכנולוגיה עכשווית שנפתחת בימים אלה בבית הספר ללימודי תעודה. במחלקה מוצע קורס לעיצוב תכשיטים המיועד לכל בעלי התשוקה לתכשיטים ולאנשים הרוצים לשלב בין הצורפות הקלאסית לצורפות העכשווית ובין עולמות העבודה המסורתית והטכנולוגיה. הקורס, במתכונת שנתית,  מיועד לקהל הרחב, ולכל בעלי התשוקה לתכשיטים.

הדגש העיקרי בקורס הוא על עבודה מעשית והוא כולל גם שיעורים תיאורטיים ומבואות לעיצוב ולעיצוב תכשיטים, וגם עבודה מעשית וסיורים במפעלים בנוסף, יושם דגש על עולם העיצוב בתלת ממד ויתקיימו שיעורים תחת הכותרת "התכשיט והמחשב" אשר יעסקו בטכנולוגיות חדשניות בעיצוב תכשיטים.
"המטרה שלי היא שכל בוגר שיסיים את לימודיו בקורס וירצה בכך, ישובץ להתמחות אצל  מעצבים פעילים העובדים בארץ" אומרת תמי.

תמי אשד, בוגרת שנקר במגמה לעיצוב תכשיטים, פתחה את  סטודיו המותג העצמאי שלה T-Squared   בשנת 2012  ביפו ועוסקת בעיקר בפיתוח ועיצוב תכשיטים עכשוויים מפליז ומתכות צבועות בצבעוניות שלה מונוכרומטית והיא משלבת בנוסף למשחקי צבע גם אפשרויות ענידה שונות.

מקורות ההשראה של תמי באים מהאדריכלות האורבנית והיא מרבה לשוטט בתל אביב על בתי הבאוהאוס והמרפסות שלהם.

עדי כהן סימן טוב, מנהלת תכניות הלימוד בביה"ס ללימודי תעודה: התכנית הזו היא עוד דוגמא לחדשנות של בית הספר ללימודי תעודה ולשאיפה שלנו להציע לקהל מגוון של קורסים מקצועיים ברמה הגבוהה ביותר.

התכנית מיועדת למעצבים מתחומים שונים ולכל מי שמעוניין להתמקצע בתחום עיצוב התכשיטים.
התכנית הכוללת עבודה מעשית רבה בסדנא מיוחדת שהוקמה למטרה זו תיפתח ב 26.11.17

פורסם:1.11.17