כתבות ואירועים

נחתם הסכם לשיתוף פעולה בין בית הספר ללימודי תעודה ב HIT לבין המעצב מושיק גלאמין

גלאמין, מעצב הום סטיילינג מוביל בישראל, ירצה במסגרת קורס חדש ל"הום סטיילינג" שיפתח באוקטובר.  הקורס, "הום סטיילינג להלבשת הבית",  המיועד לקהל הרחב , עוסק באלמנטים שעושים  את ההבדל באמצעות יסודות העיצוב: צבע, תאורה, טקסטיל ואביזרים, הנדסת אנוש, פרופורציה, מקצב, שפה הרמוניה והכרת חומרי הגמר.

צילום: דנה דושקין

פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT אמר במעמד החתימה  כי הוא מאמין שהתוכנית הזו תביא ערך מוסף לקידומו ופיתוחו של המכון.

מושיק גלאמין:  "הרעיון הוא לבנות קורס  שיהיה מיוחד, חדשני ושונה מכל מה שיש כיום בשוק. תחום ה"הום סטיילינג" נכנס לתודעה הציבורית והפך למבוקש מאוד. הערך המוסף של המכון, הידע הטכנולוגי שנמצא כאן מאוד מעניין אותי ואני שואף לפתח רעיונות חדשים ודרכים חדשות להעניק לעולם סביבה יפה יותר.
ישראל אוחנוב, ראש בית הספר ללימודי תעודה: בנינו תוכנית ייחודית עם חיבור לעולם התעשייתי ולספקים, כך שהבוגרים יוכלו לחוש את העולם האמיתי.

עדי כהן סימן טוב מנהלת תכניות הלימוד והשיווק: שיתוף הפעולה עם מושיק הוא עוד דוגמא לפעילות הבלתי פוסקת שלנו למען הנגשת תחום העיצוב גם לקהל הרחב.

צילום: דנה דושקין

המטרה שלנו היא ולאפשר לכל מי שרוצה להרחיב את הידע שלו בתחומי העיצוב לעשות זאת ברמה גבוהה, בשפה נגישה ותוך יצירת הזדמנות להכניס קצת יותר צבע, אופי ומגע עדכני לכל חלל.

אנו שמחים ונרגשים על שיתוף הפעולה הזה ומצפים בכיליון עיניים לעבודה משותפת עם מושיק ולפתיחת המחזור הראשון באוקטובר.

פורסם: 10.7.17