כתבות ואירועים

גמר קורס עיצוב ויזמות לתלמידים מחוננים מביה"ס "גורדון"

התלמידים למדו עם מרצים ליזמות ועיצוב מוצר מהמכון קורס שנבנה במיוחד עבורם ביוזמת עדי כהן סימן טוב מנהלת תכניות הלימוד של ביה"ס ללימודי תעודה, ובמסגרתו התחלקו לקבוצות עבודה.כל קבוצה תיכננה, עיצבה והפיקה מוצר חדש ואף דאגה לשווקו.

את הקורס הנחו המרצים אור כסליו ושאול מידן בשיתוף עם יעל שלייזנר וצוות מורות ביה"ס שליוו את התלמידים בכל התהליך.

בין המוצרים שהציעו הילדים: עטיפת שעוונית לחפצים למניעת נשיכת כלבים, מובייל וצעצועים מפחיות שימורים, קופסת מחשב שהוסבה ללוקר כיתתי, משולש קטלוגי נייד, אביזרים שונים שעיצבו מגרביים ישנות, שקית בד רב -פעמית לאחסון ציוד עם חיבור לבקבוק, שרפרף המורכב מפחיות שימורים, וילון חוטים מטושים ריקים ועוד.

מנכ"ל המכון, שמואל  גולדברג, הגיע במיוחד כדי לברך את התלמידים הנרגשים ואת הוריהם ואיחל להם הצלחה רבה בהמשך, "אני מקווה שנראה אתכם כסטודנטים אצלנו בעוד כמה שנים", אמר.

בהזדמנות זו שלוחה תודה רבה לצוות ביה"ס גורדון: עמיס יעקבי המנהלת, ורד קרמר רכזת המחוננים והמורות מיטל סלומון, חגית יזדי ואורנה קאופמן שטרנרייך.

פורסם: 22.2.18