כתבות ואירועים

שיתוף פעולה בין בית ספר ללימודי תעודה, במכון לבין פסטיבל הג'אז שנערך במרכז עזריאלי בחולון

פסטיבל הג'אז המתקיים במרכז עזריאלי חולון הפך להיות מסורת בנוף של העיר ויתקיים זו השנה השלישית. במסגרת התרגיל התבקשו התלמידים ליצור תדמית חדשה לפסטיבל הג’אז שיתקיים באפריל 2018.

התדמית כללה עיצוב לוגו ושאר מוצרים גרפיים כולל טיזר, פרסומים להופעות ומודעות לעיתון. כל תלמיד התבקש להביע את הפרשנות שלו ל"מהו ג'אז?" שיתוף הפעולה בהנחיית עדי קרליץ, רכזת עיצוב תקשורת חזותית בבית הספר, הוליד תוצרים בעלי שפה חזותית זכירה ומקורית ובסופו של יום נבחר פרויקט להוביל את הקו הגרפי-פרסומי של הפסטיבל.

במעמד ההגשה החגיגי נכחו איל יוהן, מנכ"ל עזריאלי חולון, מיטל בן שבת, מנהלת השיווק במרכז עזריאלי חולון ודקל בור, המנהל האמנותי של הפסטיבל. במעמד ההגשה הוגשו תעודות הוקרה מטעם מרכז עזריאלי ופרסים למצטיינים.

במקום הראשון זכתה יעל לון
במקום השני זכתה נועה כהן אסטריה
במקום השלישי זכתה שקד גודל מיתר

עבודתה של יעל לון, הזוכה במקום הראשון

מיטל בן שבת , מנהלת שיווק של מרכז עזריאלי חולון
"המטרות שמרכז עזריאלי שם לנגד עיניו הן העמקת שיתוף הפעולה עם המכון הטכנולוגי והנגשת פסטיבל הג'אז ומוזיקת הג'אז הכל כך איכותית ומיוחדת לתושבי חולון ולכלל הסטודנטים במכון הטכנולוגי ומה יותר טוב מלחוות את המיתוג של הפסטיבל דרך עיניהם של הסטודנטים.
ההגשה הייתה מעוררת השראה, הסטודנטים לקחו את הפרויקט במלוא הרצינות, השקיעו מזמנם ומרצם בתוצרים ואכן הדבר היה ניכר.
אנו שמחים ומברכים על שיתוף הפעולה מזמינים אתכם להגיע וליהנות ממופעי הג'אז שמתחילים בסוף אפריל בימי שלישי ומאחלים להמשך שיתוף פעולה! "

עבודתה של שקד גול

דקל בור, מנהל מוזיקלי
"שיתוף הפעולה עם HIT אפשר לנו לבחון את הדומה והמטאפורי בין שפת הג'אז לשפה העיצובית, ואני מתרגש לראות כיצד שת"פ זה נתן השראה לתלמידים ולקח אותם למחוזות יצירה חדשים."

עבודתה של שקד גורל מיתר, הזוכה במקום השלישי

עדי קרליץ, מרצה למיתוג ורכזת התכנית לעיצוב תקשורת חזותית
"כפי שמוסיקת הג'אז מבקשת להתמסר אליה, כך התלמידים התמסרו לתהליך העבודה ביצירת שפה מקורית, זכירה ומעודכנת. במהלך ימי הפסטיבל תתקיים תערוכה של תוצרי הקורס במרכז עזריאלי חולון, והמבקרים יוכלו להתרשם מהעבודות".

הפסטיבל יתקיים בין התאריכים 24.4.18-13.6.18 אחת לשבוע בכל יום שלישי
רחוב הרוקמים 26, חולון