כתבות ואירועים

נמצאו 51 תוצאות דף 1 מתוך 6

מיכל פעילן, כתבת הרווחה של חברת החדשות בערוץ "קשת 12" באירוע לכבוד יום האישה ב-HIT מכון טכנולוגי חולון

בתאריך 21.01.2024, HIT מכון טכנולוגי חולון, יחד עם קבוצת בזק, חנכו את תכנית "הנבחרות- מנהיגות נשית" במעמד נשיא המכון, פרופ' אדוארד יעקובוב ומנכ"ל המכון, שמואל גולדברג.

קבוצת התקשורת הגדולה בישראל משתפת פעולה עם היחידה להוגנות מגדרית ב-HIT מכון טכנולוגי חולון בפרויקט לעידוד מנהיגות נשית.

וובינר "עושות עצמאות", שנערך בחסות נשיא המדינה מר יצחק (בוז'י) הרצוג, התקיים לרגל יום העצמאות ה-75 של מדינת ישראל, בהשתתפות כ-400 חוקרות מתשע אוניברסיטאות ו-17 מכללות בארץ.

בטקס, שהפך כבר למסורת ב-HIT, הוענקו פרסים לשלוש נשים משפיעות ומובילות דרך, על ידי מועדון השגרירים בישראל בראשות נשיאו, השגריר יצחק אלדן.

חודש האשה 2023 נפתח היום ב-HIT מכון טכנולוגי חולון באירוע השנתי לנשות המכון, המאורגן מדי שנה על ידי היחידה להוגנות מגדרית בראשות עו"ד אורנה קופלוביץ. את פני הבאות (וכמה באים) קיבל מזנון בראנצ' עשיר וטעים באווירה חגיגית.

שילוב נכון יותר של נשים במקצועות מדעיים עמד במרכז באירוע הפתיחה הרשמי של תכנית "המובילות" בהשתתפות נשיא HIT, פרופ' אדוארד יעקובוב ועו"ד אורנה קופלוביץ', ראש היחידה להוגנות מגדרית

פרופ' אלה זאק, ממלאת מקום דקאן הפקולטה למדעים, בראיון לרגל כניסתה לתפקיד, מדברת על ההסללה המגדרית שגורמת לכך שנשים פונות פחות למקצועות הטכנולוגיים.

246 סטודנטיות בוגרות ו-40 מצטיינות, קיבלו את תעודת ההסמכה שלהם לתואר ראשון ושני בפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה, בפקולטה להנדסה תעשייה וניהול. ובפקולטה למדעים (בית הספר למדעי המחשב ותואר ראשון במתמטיקה שימושית) והפגינו נוכחות מכובדת, אפילו לעומת הסטודנטים הגברים באותן המחלקות.

עם החזרה לשגרה נחוג יום האישה הבינלאומי במכון במפגש פרונטלי ומרגש של נשות הסגל האקדמי והמינהלי, לאחר כמעט שנתיים של ריחוק חברתי.