חדשות התוכנית

רון קרטר מחולון הוא רק בן 18, אך כבר לומד בשנה ב' במחלקה למתמטיקה שימושית. ואם זה לא מספיק, ממוצע הציונים שלו הוא מעל 97! ביום שני 20.4.15 הוא הוכרז כמצטיין נשיא, בטקס מצטייני נשיא ומצטייני דקאן.

שלי יעקובי, בוגרת תואר במתמטיקה שימושית במסגרת תכנית "מצוינוער", 2019. משרתת בקבע כמתמטיקאית במשרד ממשלתי.

גלי קורול וטלי צבנג סטודנטיות מהפקולטה למדעים, פיתחו אפליקציה חדשנית בשם "PollunNot" המראה את דרגת זיהום האוויר בכל מקום בארץ בזמן אמת.

טקס סיכום שנה וחלוקת מלגות הצטיינות לתלמידי תכנית "מצוינוער" התקיים במעמד נשיא המכון פרופ' אדוארד יעקובוב, ראש עיריית חולון מר מוטי ששון, ראש התוכנית ד"ר שי גול, מר יוסף בר נתן ומר יותם וירז'נסקי אורלנד - תורמי המלגות, התלמידים ובני משפחותיהם.

טקס סיכום שנה וחלוקת מלגות הצטיינות לתכנית "מצוינוער" התקיים במכון.

מפגש סיכום שנה וחלוקת מלגות הצטיינות לתכנית האקדמית לנוער "מצוינוער". האירוע התקיים במעמד נשיא המכון פרופ' אדוארד יעקובוב, ראש עיריית חולון מר מוטי ששון ,מר יוסף בר נתן, תורם המלגות, מנכ"ל המכון מר שמיל גולדברג, סגן ראש מנהל החינוך מר משה לייבה, ראש התוכנית ד"ר גיא יוסקוביץ ואורחים נוספים. המלגות מוענקות תודות לתרומתו של מר בר נתן ובסיוע עיריית חולון.

המכון ישאף לקדם מצוינות אקדמית וטכנולוגית ולהטמיע בקרב הסטודנטים הלומדים בין כתליו, יצייד אותם ב"ארגז כלים" ראוי ומקיף - תשתית תיאורטית מקיפה ומוצקה לצד ידע יישומי ועדכני בטכנולוגיות חדשניות, תוך מתן כלים לפיתוח חשיבה יצירתית וביקורתית, יכולת למידה עצמית, אחריות חברתית ומנהיגות טכנולוגית.