ארועים

"מה למדנו בגן ומה שכחנו מאז?"

12:30 18-02-2014

במסגרת הקולוקוויום של התוכנית לתואר שני בעיצוב משולב

"מה למדנו בגן ומה שכחנו מאז?"

פרופ' מל רוזנברג, ראש המרכז לחדשנות באקדמיה ב HIT

18.2 | 12:30 | בניין 7 | כיתה 213

בהרצאתו יספר כיצד ניצל ממלתעותיה של מערכת החינוך, ואף יסביר וידגים את השיטה לחשיבה יצירתית, שאותה פיתח יחד עם ד"ר אלון עמית (www.48create.com).
פרופ' מל רוזנברג התמנה לאחרונה לראש המרכז לחדשנות באקדמיה במכון.

השנה הוא מלמד במכון שלושה קורסים:
  • קורס במוזיקת שנות השישים – Evolution of the Revolution: Music of the Sixties
  • קורס בחשיבה יצירתית.
  • קורס בכתיבה ובאיור של ספרי ילדים. פרופ' רוזנברג מנגן בסקסופון

את שני הקורסים האחרונים הוא מעביר במסגרת הפקולטה לעיצוב.

בשנים 2008-1991 היה מל רוזנברג פרופסור למיקרוביולוגיה באוניברסיטת תל אביב, ופרופסור אורח בכמה אוניברסיטאות באנגליה, קנדה וארצות הברית. הוא פרסם למעלה ממאה מאמרים מדעיים, שימש עורך ראשי של עיתון מדעי והרצה בארץ וברחבי העולם.

הוא עוסק במגוון נושאים יצירתיים. הוא המציא סדרה של מוצרים בתחום בריאות הפה והגוף. הוא מנגן ושר עם הרכבי ג'אז ורוקנרול.

הוא פרסם ספרי ילדים בשפות שונות ופיתח (ביחד עם רן שטרנין) אתר לכתיבה ופרסום של ספרים דיגיטליים (www.ourboox.com). הוא אף תרגם שירה עברית בת זמננו ופרסם כמה שירים משלו.

דמות מאחד מספריו