ארועים

"מבנים טקסטיליים – חדשנות חומרית מוּנעת-עיצוב"

12:30 05-11-2013
איילת כרמון, ארכיטקטית ומרצה בכירה בשנקר.
הרצאה המבוססת על מחקרה בנושא "טקסטיל ומבנים רכים כמערכות המערבות טכנולוגיות מיחשוב מתקדמות והיבטים חומריים מתוחכמים".

יום ג', 5.11.2013, בשעות 13:45-12:30 בבניין 7, קומה 2, כיתה 213.

"מבנים טקסטיליים"

איילת כרמון, שתישא ב-5.11.2013 את הרצאתה "מבנים טקסטיליים – חדשנות חומרית מוּנעת-עיצוב", עוסקת במחקר הנסב על טקסטיל ומבנים רכים כמערכות המערבות טכנולוגיות מיחשוב מתקדמות והיבטים חומריים מתוחכמים.

איילת כרמון היא ארכיטקטית ומרצה בכירה בשנקר, המלמדת שם בתוכנית לתואר שני בעיצוב ובמחלקה להנדסת תוכנה. הרצאתה תציג מספר פרויקטים שפותחו בהובלתה בשנים האחרונות בשנקר, הבוחנים את השלכותיו של מיחשוב מתקדם על תהליכי העיצוב והאינטראקציה עם הסביבה הבנויה.

איילת כרמון

פרויקטים אלה נוקטים עמדה ביקורתית כלפי האופן שבו מתייחסות הטכנולוגיות המתקדמות לשימוש שעושים בהן בני האדם, ופותחים אפשרויות חדשות לאינטראקציה והפעלת הגוף, תוך שימוש במערכות רכות מבוססות טקסטיל. מחקרה מבוסס על שיתופי פעולה עם מוסדות אקדמיים בארץ ובחו"ל ועם גורמים תעשייתיים חוץ-אקדמיים.

איילת כרמון היא מרצה בבית הספר לאדריכלות ע"ש דוד עזריאלי באוניברסיטת תל אביב, בעלת תואר ראשון בארכיטקטורה מהטכניון ותואר שני בארכיטקטורה מאוניברסיטת הרוורד, ודוקטורנטית במחלקה למדעי הקרקע והמים בפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית בירושלים.

איילת כרמון איילת כרמון