ארועים

12/05/2014 | 16:00-19:00| אודיטוריום 400 בנין 8

בתכנית
16:00-16:30 - התכנסות Networking
16:45–16:30- דברי פתיחה: גב' גלית יסקרביץ-טיץ, סגנית נשיא PMI ישראל ומרצה ב-HIT: ניהול פרויקט בארגון מטריציוני

16:45-17:30 - הרצאה 1: מר מושיק שיר, מנהל פלטפורמת ביצועים עסקיים בחברת Microsoft: בעלי עניין חיצונים לפרויקט ה- Scorecard הארגוני
17:30-17:45 - הפסקה
17:45-18:30 - הרצאה 2: מר שלמה הורביץ, PROJECT DIRECTOR לפרויקטי BSS (בילינג) בקומברס COMVERSE LTD: מנהל הפרויקט – פוליטיקאי ולהטוטן בהפעלת ממשקים שונים בארגון הפנימי
הרצאה 1:
מר מושיק שיר, מנהל פלטפורמת ביצועים עסקיים בחברת Microsoft

בוגר תואר שני במנהל עסקים באוניברסיטה העברית בירושלים ותואר ראשון בתקשורת וניהול במכללה למנהל. בעל 15 שנות ניסיון בתחום ה CRM+BI עם ניסיון כיועץ חברות וניתוח עסקי. ב- 10 השנים האחרונות משמש במיקרוסופט כמנהל גלובלי של פלטפורמת הביצועים העסקיים(Scorecard) וה- BI (Business Intelligence).
בעל ניסיון רב בהובלת פורטפוליו ותכניות בכל שלבי ה- IT Lifecycle, משלב הרעיון והתכנון לשלב הBusiness Value Realization.

תקציר
בעלי עניין חיצונים לפרויקט ה- Scorecard הארגוני
בהרצאה יסופרו שני סיפורי פרויקטים המתארים כיצד לתאם ציפיות מול בעלי עניין שהם חלק מהארגון אולם חיצוניים לפרויקט.
הסיפור הראשון יתייחס לבעלי ענין כגון סמנכ"ל הכספים , איש השיווק, מנהלי הסגמנטים ועוד, ויתאר כיצד ניתן לעבוד ביחד על תכנון מדוקדק ולייצר שיתוף פעולה.
הסיפור השני מתייחס ל 16 מנהלי scorecards שונים בחו"ל מולם עובד מנהל הפרויקט, וכיצד אפשר לייצר שיתוף פעולה עימם על אף שהפרויקט מתייחס לאוטונומיה העסקית שלהם.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הרצאה 2:
מר שלמה הורביץ, PROJECT DIRECTOR לפרויקטי BSS (בילינג) בקומברס COMVERSE LTD

התמחות בניהול מערכות תקשורת מאוניברסיטת ת”א. בעל ניסיון רחב של מעל 25 שנה בניהול כללי ופרויקטים. נשא באחריות הכוללת לפעילויות כמנהל שיווק ופרויקטים של רשת ה- DATA ב- IBM ומנהל כללי של AT&T בישראל .
התמקצעות והתמחות בפרויקטים גלובליים ומעורבות ואחריות ישירה בכל שלבי מחזור החיים הן כלקוח והן כספק. בעל ניסיון רב ההכרחי לניהול מארג היחסים העדין כ”שגריר” הלקוח בארגון הפנימי ונציג הספק בפני הלקוחות. כיום מנהל בקומברס מספר פרויקטים באפריקה ואירופה.

תקציר
מנהל הפרויקט – פוליטיקאי ולהטוטן בהפעלת ממשקים שונים בארגון הפנימי
כמנהלי פרויקטים מקצועיים פנייתנו הטבעית הינה להתמקד בתהליכים, טכניקות ואמצעים המוכרים לנו לניהול תקין. עם זאת, יש לדעת כי להתממשקות עם גורמים שונים בארגון הפנימי שלנו יש חלק הכרחי וחשוב בניהול, שיפור הביצועים ואספקת המדדים הדרושים להנהלה.
בהרצאה נתמקד במעורבות הדו-סיטרית והרב שלבית הזו עם הגורמים השונים (מכירות, כספים, לוגיסטיקה, משפטי ,תפעול ,הנהלה וכו’) החל משלב המו”מ וכלה בסגירת הפרויקט. כל זאת כאשר באחריותנו לוודא כי התוצרים המתקבלים עונים לדרישות מנהל הפרויקט.