ארועים

FRONTIER IN MATHEMATICS AND COMPUTER SCIENCE

01:00 12-10-2020

Conference Site   Scientific Committee   Conference Program

הכנס, אשר נערך תחת הכותרת "בחזית המתמטיקה ומדעי המחשב 2020", מתקיים בתאריכים 12-15.10.2020 במטרה לדון ולקיים שיח לאור המצב ולבחון את היכולת לפתח כיוונים מרכזיים בתיאוריית הפונקציות, אלגברה, משוואות דיפרנציאליות ופיזיקה מתמטית, גיאומטריה דיפרנציאלית וטופולוגיה, מתמטיקה יישומית, טכנולוגיות חכמות ובסיסי נתונים ויישומם.

כתבות אודות הכנס יפרסמו כאן מידי יום במהלך השבוע:

כנס מתמטיקה בינ"ל מקוון ביוזמת HIT והאוניברסיטה הלאומית של אוזבקיסטן

תוכנית הכנס ליום השני של כנס המתמטיקה הבינ"ל

תוכנית הכנס ליום השלישי של כנס המתמטיקה הבינ"ל

הכנס הינו יוזמה משותפת של HIT והאוניברסיטה הלאומית של אוזבקיסטן ונועד לשמש במה למומחים בעלי שם מעשרים מדינות, אשר יציגו סוגיות מרכזיות בעולם המתמטיקה.
את הכנס פתח פרופ' סדולאייב, מהפקולטה למתמטיקה באוניברסיטה הלאומית של אוזבקיסטן וסגן יו"ר הכנס, אשר דיבר על החשיבות של קיום אירוע מסוג כזה בעת הזו.

לכתבה המלאה >>

רשימת ההרצאות ליום ג' 13.10, אורחים בולטים בכנס ועוד.

לכתבה המלאה >>

התעדכנו כאן בתוכנית היומית של הכנס: רשימת ההרצאות ליום ד' 14.10.

לצפייה בלו"ז היומי >>

דברים לסיכום הכנס

הסתיים הכנס בן ארבעת הימים "בחזית המתמטיקה ומדעי המחשב 2020". הכנס היה יוזמה משותפת של HIT והאוניברסיטה הלאומית של אוזבקיסטן ונועד לשמש במה למומחים בעלי שם מעשרים מדינות, אשר הציגו בו סוגיות מרכזיות בעולם המתמטיקה.