השפעת מהפכת AI על עולם הראיה הממוחשהת

The Impact of AI Revolution on Vision Applications

אודי דנינו, המנכ"ל וההמייסד של חברת SAIPS

תקציר
קונספט הלמידה העמוקה (Deep Learning) עומד בבסיס מהפכת הבינה המלאכותית שמשפיעה על חיינו כמעט בכל תחום. במהלך ההרצאה נכיר את העקרונות שמאחורי הלמידה העמוקה ונמחיש כיצד היא השפיעה בצורה יסודית על מגוון רחב של תעשיות ואפליקציות, ובפרט על בעיות ראייה ממוחשבת.

ביוגרפיה
אודי דנינו הינו המנכ"ל והמייסד. של חברת SAIPS המתמחה בפיתוח פתרונות אלגוריתמים ותוכנה בתחומי הראייה הממוחשבת והלמידה החישובית. SAIPS נרכשה באמצע 2016 על ידי Ford Motors Company ומאז מנהל אותה.

אודי מחזיק בתואר ראשון ושני בהנדסת חשמל מאוניברסיטת תל אביב (בהצטיינות) ותואר שני במנהל עסקים מהטכניון (בהצטיינות יתרה). בשנת 2005 הצטרף למחלקת פיתוח האלגוריתמים בחברת Applied Materials ומילא שורה של תפקידי פיתוח וניהול ברמת אחריות הולכת וגדלה. בתפקידו האחרון שם ניהל את קבוצות האלגוריתמיקה של שני קווי מוצר מובילים. בין השנים 2007-2010 הרצה בפקולטה להנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב. בשנת 2012 אודי ייסד את SAIPS ומאז מנהל אותה.

שדות המסומנים ב (*) הם שדות חובה