פרופ' זאב זלבסקי דקאן הפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר אילן בביקור היכרות ב HIT

פרופ' זאב זלבסקי ביקר ב HIT כדי להתוודע לפעילות האקדמית והמחקרית הנעשית כאן וכדי לקדם שיתופי פעולה אקדמיים ומחקריים עם הפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה של המכון.

ביקור פרופ' זאב זלבסקי דקאן הפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר אילן  ב HIT

צילום: ערן פיק

בפגישה השתתפו נשיא המכון, פרופ' אדוארד יעקובוב, רקטור המכון, פרופ' שאול בר לב, סגן הנשיא ליזמות, חדשנות ובינלאומיות, ד"ר רפאל ברכאן, ראש מערך הנשיא ויועץ בכיר, מר מוטי משען וחוקרים מהפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה  בראשות דקאן הפקולטה פרופ' יוסף בן עזרא.

האורח ביקר בLiving Lab, מעבדה של המחלקה לטכנולוגיות דיגיטליות ברפואה העוסקת ברפואה דיגיטלית ומיועדת לנטר פעילות יומיומית של בני הגיל השלישי והרביעי תוך איסוף וניתוח נתונים והעברתם באופן ישיר לרופא המטפל.

במהלך הביקור סוכם על הקמת מנגנון לגיבוש הדרכים לשיתוף פעולה בין הפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ב- HIT לפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר אילן, לקראת שנת הלימודים הקרובה.

פורסם: 05/07/2022