על תכנות, רשתות תקשורת ומה שבינהם

הפקולטה להנדסה מתכבדת להזמינך לסמינר בנושא:

על תכנות, רשתות תקשורת, ומה שבינהם

ד"ר יעקב שטיין, CTO של חברת רד תקשורת

24.01.2017 | 16:00 | בניין 8, אודיטוריום 400

תקציר
בשנים האחרונות מתרחשת מהפכה בעולם רשתות התקשורת,  כאשר ההבחנה בין תק
שורת לבין חישוב הולכת ונעלמת, וטכנולוגיות ה-SDN וה-NFV מחליפות פרוטוקולי וציודי תקשורת בהתאמה. נסביר את הסיבות שהביאו לשינויים אלה ואת העקרונות מאחורי הטכנולוגיות החדשות, ונשרטט קווים לעולם החדש של תכנות רשתות.

ביוגרפיה
ד"ר יעקב שטיין הוא ה-CTO של חברת רד תקשורת, בעל תואר שלישי בפיסיקה תיאורטית מהאוניברסיטה העברית, וחתן פרס ביטחון ישראל.

כמו כן ד"ר שטיין הוא יו"ר מאגד נפטון – האיגוד הישראלי לתכנות רשתות, ומרצה באוניברסיטת תל אביב בבית הספר למדעי המחשב, הוא פעיל במספר ארגוני תקינה בינלאומיים, ועומד בראש קבוצת העבודה TICTOC ב-IETF העוסקת בהעברת זמן מעל רשתות IP.

ד"ר יעקב שטיין  חיבר את ספר הלימוד בנושא עיבוד אותות ספרתי Digital Signal Processing a Computer Science Perspective וכן תקנים, מאמרים, ופטנטים רבים.

שדות המסומנים ב (*) הם שדות חובה