אלישע ינאי: "אין צורך להקים בישראל עוד נוקיה, אפל או מוטורולה"

יו"ר איגוד תעשיות האלקטרוניקה והתוכנה, אלישע ינאי, התארח לצד מומחי אקדמיה ובכירים מהתעשייה בכנס ראשון מסוגו בנושא מערכות משובצות מחשב, שהתקיים במכון.

"הכוח שלנו הוא במערכות משובצות מחשב שמשלבות חומרה. לשם צריך לשאוף".
משתתפי הכנס דנו בחשיבות התחום לתעשייה ולמשק ובצורך העולה למהנדסים בתחום זה בעשור הקרוב.

מר אלישע ינאי, יו"ר איגוד תעשיות האלקטרוניקה והתוכנה

ביום שני, 7 באפריל 2014 התארחו במכון מומחים מהאקדמיה ובכירים מהתעשייה ביניהם: אלישע ינאי, יו"ר איגוד תעשיות האלקטרוניקה והתוכנה; עודד כהן, יבמ; אריה צ'רנוברוב, אל-אופ; אשר סטרקין, סיסקו.

פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT
נשיא המכון, פרופ' אדוארד יעקובוב מברך את באי הכנס

ד"ר מיכאל וינוקור הנחה את הכנס וגם היה אחד ממארגניו. את הכנס ארגנו במשותף הפקולטה להנדסה והפקולטה למדעים במכון.

ד"ר יוסף בן עזרא, דקאן הפקולטה להנדסה, HIT

ד"ר בן עזרא, דקאן הפקולטה להנדסה: "תחום ה- Embedded מקבל תאוצה עם התקדמות הננו-טכנולוגיה ונכנס היום במוצרים מתחומים מגוונים החל מהתחום הצרכני-אזרחי, דרך התחום הצבאי וכלה בתחום הרפואי. לכן יש לו חשיבות כלכלית עצומה והמטרה שלנו ליצור פלטפורמת דיון מחד ומאידך לאפשר לקדם את התחום הזה גם במישור האקדמי וגם במישור התעשייתי, דרך הפרייה הדדית והעלאת הנושא למודעות".

ד"ר ורד גפני, תע"א ואוניברסיטת תל אביב

סיקור שהתפרסם ב daily maily