לירון צנחני מהמחלקה לעיצוב תעשייתי אוצרת ומציגה בתערוכה ב"בית בנימיני" בתל אביב

לירון צנחני, בוגרת ומרצה במחלקה לעיצוב תעשייתי אוצרת ומציגה בתערוכה "ZOOM על חומוס" ב"בית בנימיני" בתל אביב. בתערוכה מציג גם שולי שטראוס, מרצה במחלקה לעיצוב תעשייתי.

לירון צנחני ואנה שפירו

צילום: נמרוד גנישר

התערוכה היא מפגש בין שלוש דיסציפלינות עיקריות – עיצוב, קולינריה ומדע - שבאות לידי ביטוי בתזונה ובמזון במגוון דרכים. עשייה רב-תחומית זו עוסקת בעיצוב סביב החומוס במטרה להרחיב את השיטות לצריכה של קטנייה זו ולהעצמה של היתרונות הטמונים בה. התערוכה מורכבת משלושה רבדים, שמייצגים את מטרת הפרויקט: רובד גרפי, שמציג את תעודת הזהות המדעית וההיסטורית של החומוס; כלים שימושיים, שמתייחסים לאופני אכילה ועיבוד של החומוס; ומיצגים אכילים שמשלבים מתכונים חדשים לצד חוויית אכילה שפותחה במיוחד בשבילם. התערוכה המתקיימת ב"בית בנימיני" בתל אביב, הוקמה בשיתוף הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה על שם רוברט ה' סמית באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטת תל אביב, ומוצגת בשלוש שפות - עברית, ערבית ואנגלית, מתוך כבוד למסורת רבת השנים של החומוס במזרח התיכון.

נעילה: 23.2.19

שולי שטראוס

צילום: נמרוד גנישר

התערוכה הוקמה בשיתוף הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה על שם רוברט ה' סמית באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטת תל אביב, ומוצגת בשלוש שפות - עברית, ערבית ואנגלית, מתוך כבוד למסורת רבת השנים של החומוס במזרח התיכון.

פורסם: 23/01/2019